Cinc medalles de Joan Pahisa als Jocs Mundials de Talla Baixa

El santcugatenc, de 27 anys, va guanyar els campionats de tennis de taula i natació, en les proves de 25, 100 i 200 metres lliures. També va ser plata en bàdminton. Va l'únic representant espanyol

El santcugatenc Joan Pahisa Solé, de 27 anys, ha aconseguit 5 medalles en els Jocs Mundials per a Persones de Talla Baixa, competició que es va disputar a Michigan (Estats Units), del 2 al 9 d’agost. Pahisa va guanyar la competició de tennis de taula i també la de natació, en les proves de 25, 100 i 200 metres lliures. També va ser plata en bàdminton. En el World Duarf Games hi van participar 395 esportistes de 17 països.

Pahisa, que ja hi va participar l’any 2005 i es va penjar tres medalles d’or, una de plata i una altra de bronze, ha estat l'únic representant espanyol.

Campanya de micromecenatge
Gràcies a una campanya de micromecenatge, Joan Pahisa, informàtic de professió, va aconseguir reunir 3.600 euros que li han permès poder participar en aquesta competició internacional i, a més, poder comptar amb la presència al seu costat del seu entrenador-preparador físic.

Joan Pahisa és jugador de tennis de taula del CTT Sant Quirze del Vallès, en la categoria de Primera Provincial.

 
Comentaris

Destaquem