Cincs activitats esportives del Club Esportiu Valldoreix en la festa major

L'entitat organitzarà els torneigs de tennis, de Vòlei Platja 4X4 Mixta i de futbol base, una gimcana esportiva i mini tennis al carrer

Un any més, el Club Esportiu Valldoreix aposta per la Festa Major de Valldoreix amb cinc activitats esportives per a totes les edats. El Torneig de Tennis, ja un clàssic de la festa grossa, es jugarà el cap de setmana del 17 i 18 de setembre. Es jugarà en individuals masculí i femení i cada tennista jugarà un mínim de dos partits. Les inscripcions, que són gratuïtes i estan obertes a tothom, socis i no socis del Club Esportiu Valldoreix, es tancaran el dimecres 14 de setembre.

Torneig de Vòlei Platja 4X4 Mixta

El Torneig de Vòlei Platja 4X4 Mixta es farà el dissabte 17 de setembre, de 10 a 18 hores, a la pista de vòlei platja del Club Esportiu Valldoreix. Aquest campionat també és obert a tothom, amb inscripció també gratuïta que s'haurà de formalitzar abans del 14 de setembre.

També es farà el Torneig de Futbol Base, el diumenge 18 de setembre, per a les categories benjamí, aleví o infantil. Les inscripcions, gratuïtes, es tancaran el 14 de setembre.

Una gimcana esportiva, la novetat

La principal novetat de les activitats que any rere any convoca el Club Esportiu Valldoreix per a la festa major és l'organització d'una gimcana esportiva per a nens i nenes de més de 7 anys. Les inscripcions d'aquesta jornada lúdic-esportiva, que es farà el 17 de setembre a partir de les 16 hores, es tancaran el 14 de setembre.

Finalment, l'activitat de mini tennis al carrer es farà el 17 i 18 de setembre al davant de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix.

 
Comentaris

Destaquem