Clara Fernández, medalla d'or en el Campionat d'Espanya sub-23 d'atletisme

A més, Nerea Pérez a més va ser medalla de plata i Marc Sala medalla de bronze

L'atleta santcugatenca Clara Fernández (CD Nike Running) va aconseguir una meritòria medalla d'or en el Campionat d'Espanya sub-23 d'atletisme en pista coberta en el salt en perxa, en una competició que es va disputar a Antequera (Màlaga), entre el dissabte 3 i el diumenge 4 de febrer. Fernández va pujar a la part més alta del podi en assolir una marca de 3.90 metres en el seu primer intent.

A més, la també santcugatenca Nerea Pérez (Trops-Cueva de Nerja) aconseguia la medalla de plata en la mateixa prova, i tot i aconseguir una marca de 3.90 metres, ho feia en el seu segon intent. El podi de la prova el tancava Alejandra Saborit (Facsa - Playas de Castellón), també amb una marca de 3.90 metres, però en el tercer intent.

D'altra banda, el santcugatenc Marc Sala (AA Catalunya) obtenia la medalla de bronze en el triple salt amb una marca de 15.39 metres. Per davant de Marc Sala finalitzava Pablo Delgado (CA Fent Cami Mislata, 15.44) i Sergio Rodríguez (Facsa - Playas de Castellón, 15.42).