Les classes dirigides del CE Valldoreix, l'opció ideal per fer esport aquest curs

Pilates, spinnnig o body pump són algunes de les classes que ofereix el club valldoreixenc per aquest curs escolar

El Club Esportiu Valldoreix és més que un club de tennis i així ho demostra la varietat de classes dirigides que l'entitat ofereix per aquest nou curs escolar. Amb això, durant la setmana, es realitzaran un total de 24 sessions de 5 disciplines diferents perquè cadascú trobi aquell esport i horari que millor s'adapti a les seves necessitats.

Les disciplines que es faran en aquest nou curs són pilates, body pump, spinning, walk i core, totes elles sota la supervisió d'un equip tècnic professional i respectant en tot moment les mesures antiCovid-19. D'aquesta manera, el club ofereix un abonament mensual a un mòdic preu en el qual els interessats podran assistir a totes aquelles sessions que ho desitgin. A més, tots aquells que ho vulguin, podran fer una sessió gratuïta per comprovar si la sessió és del seu gust.

Captura de pantalla 2021 09 21 a las 13.33.18


Els beneficis, però, no acaben aquí, i és que un cop al mes, l'equip tècnic de les classes dirigides oferirà una sessió gratuïta de trekking i una altra sessió, també gratuïta, de mountain bike. Tot això, en un entorn idíl·lic en el bell mig de Valldoreix.

 
Comentaris

Destaquem