Clàudia Pomer, or en el Campionat d'Espanya de Doma Clàssica

L'amazona del Club Hípica Collserola va aconseguir pujar en la part més alta del podi en la categoria juvenil

El Club Hípica Collserola està d'enhorabona, i és que l'amazona Clàudia Pomer va assolir la primera posició en el podi del Campionat d'Espanya, un campionat disputat a Madrid entre el dimarts 20 i el diumenge 25 de setembre. Amb això, i després de dominar amb mà sòlida les dues classificatòries, Pomer es plantava amb avantatge en la final (amb 18 competidors) per acabar certificant el triomf.

Pomer, que va participar amb el cavall Hinojo, va acabar en la primera posició, amb un total de 210,541 punts (70,452 en la primera classificatòria, 70,935 en la segona classificatòria i 69,154 en la final) per davant del balear Albert Rigo (210,536) i l'andalusa Natalia Calderón (207,312).

Kristi Fallo plata al Campionat d'Espanya de Doma Adaptada.

Aquest triomf de Clàudia Pomer se suma al bon paper realitzat per Kristi Fallo en el Campionat d'Espanya de Doma Adaptada, un campionat que es va disputar en el mes de juny a Barcelona. L'amazona del Club Hípica Collserola, que va competir amb Del Garboso, va acabar en la segona posició de la categoria VI, amb una puntuació total de 196.603, per darrere la murciana Maria Sánchez que va guanyar la prova.