Clàudia Río fitxa pel Futbol Sala Castelldefels, de la 2a Divisió Nacional

La de Sant Cugat, de 21 anys, que va iniciar-se al FS Sant Cugat, on també fa d'entrenadora, seguirà jugant a la divisió de plata del futbol sala femení estatal

La jugadora de futbol sala de Sant Cugat, Clàudia Río Rodríguez, ha fitxat pel FS Castelldefels, equip de la 2a Divisió Nacional, la categoria de plata del futbol sala espanyol. L'acord entre aquesta ala-pivot, de 21 anys, i el club del Baix Llobregat és per una temporada, però prorrogable. Río procedeix del FS Sabadell, també de 2a Divisió Nacional, on ha jugat aquesta última temporada 2017-2018.

Clàudia Río: "A Castelldefels vull créixer el màxim possible"

Clàudia Río ha assenyalat que "la meva intenció era fer un gir de 180 graus i marxar a jugar a rugbi amb el CE INEF Barcelona, on estudio, però el FS Castelldefels em va fer una molt bona oferta. El futbol sala és l'esport que m'omple". També ha explicat que a Castelldefels "vull créixer el màxim possible, esportivament i personal". L'objectiu del FS Castelldefels a la lliga "és que l'equip estigui el més amunt possible a la classificació".

El FS Castelldefels Asesoría Pear comença la lliga el dissabte 15 de setembre, a la pista del SP San Vicente Hércules.

Va iniciar-se al FS Sant Cugat

Clàudia Río va començar a jugar a futbol sala al FS Sant Cugat, en categoria cadet. Després va jugar 4 campanyes (3 de juvenil i 1 de sènior) a l'AE Les Corts-UBAE i, posteriorment, va jugar una temporada al FS Sabadell.

Entrenadora al FS Sant Cugat

Després d'entrenar la temporada passada, la 2017-2018, l'aleví C del Futbol Sala Sant Cugat, aquesta campanya 2018-2019, la de Mira-sol dirigirà l'aleví B.

Amb la selecció del Vallès Occidental, Río ha guanyat dues vegades el Campionat de Catalunya de Seleccions Comarcals, en les categories cadet i juvenil. Amb l'AE Les Corts-UBAE també ha guanyat una lliga en categoria sènior i dues copes Catalunya Juvenil.

 
Comentaris

Destaquem