El Club de Campo torna a ser un malson pel Junior FC en la Final Four

Les blau-i-negres s'han vist superades en tot moment pel conjunt madrileny i s'acomiaden de la competició en les semifinals

Un any més, el femení d'hoquei herba del Junior FC es queda amb la mel en els llavis en la Final Four i és que, un any més, el Club de Campo ha estat el botxí de les santcugatenques. Les blau-i-negres es plantaven a Madrid per disputar la Final Four i lluitar, així, per aixecar el seu primer títol de la Divisió d'Honor, no obstant això, el Club de Campo ha estat un corró des del primer minut i ha eliminat a les santcugatenques en les semifinals, després de vèncer l'eliminatòria per 4 a 0, el dissabte 7 de maig.

El Junior FC ha sortit amb la intenció de controlar el ritme del partit i ha arrencat pressionant des de l'inici la porteria rival. No obstant això, el Club de Campo ha aprofitat una concessió de les blau-i-negres en la primera arribada que ha tingut per anotar l'1 a 0. A més, en la sortida d'un penal-córner, les madrilenyes han posat terra per mig, deixant molt tocat al Junior FC en els primers minuts de l'eliminatòria. En el tram final d'aquest parcial inaugural, una mà prodigiosa de Natalia Salvador ha estat clau per evitar un mal major per a les jugadores de Marcel Malgosa, que han aconseguit minvar l'empenta inicial de les rivals.

L'aturada semblava que beneficiava els interessos de les santcugatenques, que sortien en el segon parcial més ordenades i amb l'objectiu de retallar distàncies. El Club de Campo, però, tornava a demostrar la seva superioritat, i en una bona jugada col·lectiva, anotava el 3 a 0. En el tram final de la primera part, el Junior FC ha gaudit del dos penal-córners, que no han pogut aprofitar per perforar la porteria rival.

En la represa, el guió del partit s'ha mantingut, i tot i que el Junior FC buscava l'esquena de les madrilenyes amb pilotes llargues i accions ràpides, era el Club de Campo el conjunt que transmetia més temor amb les seves arribades. Així doncs, en una errada de Júlia Stappato, les locals han pogut materialitzar el 4 a 0, però ha refusat bé Jana Martínez. Quan pitjor estaven les santcugatenques, Gigi Oliva ha gaudit de dos penal-córners, que tot i no poder materialitzar-los, ha tornat a donar ales a les visitants. Amb això, Maialen Garcia ha tingut el gol en la darrera jugada del parcial, que ha tret molt bé la portera rival sota pals.

En el darrer quart, les santcugatenques no han perdut en cap moment la cara del partit i han seguit buscant una diana que les permetés reenganxar-se i buscar l'èpica. Per la seva banda, les madrilenyes estaven aprofitant els espais que deixaven les blau-i-negres darrere per dilapidar qualsevol opció del Junior FC, però s'estaven topant contínuament amb una solvent Jana Martínez. Amb tot, en el darrer minut, el Club de Campo ha pogut anotar el definitiu 4 a 0 amb una passada de la mort, encaixant el Junior FC un dur correctiu en l'eliminatòria.