El Club Esportiu Valldoreix acollirà un any més el Rafa Nadal Tour

Una temporada més, el club santcugatenc serà punt de parada del prestigiós circuit Rafa Nadal Tour per a tenistes entre les categories sub-12 i sub-16

El Club Esportiu Valldoreix serà escenari un any més del prestigiós circuit Rafa Nadal Tour, i ja van 11 edicions, que se celebrarà entre el divendres 22 i el dissabte 30 de març. La competició, que serà per a tenistes entre les categories sub-12 i sub-16, acollirà quasi 600 participants d'arreu.

Durant l'acte de presentació, Joan Carles Pradell, president del CE Valldoreix, ha celebrat poder seguir acollint una prova del Rafa Nadal Tour: "El club va ser present en l'inici del torneig i és una competició de gran afluència per a les nostres instal·lacions". Per la seva banda, Juanjo Cortés, president de l'EMD de Valldoreix, ha assenyalat que el torneig portarà el nom de la vila arreu: "Els valldoreixencs viuen amb l'esport i és una vila amb molta tradició en el tenis. El Rafa Nadal Tour ajuda a promocionar i projectar internacionalment Valldoreix com un referent en el món de tenis i per nosaltres és un honor".

La competició, que es disputarà en terra batuda, tindrà una fase prèvia per determinar els 48 tenistes que formaran el quadre de les categories sub-12 i sub-14. En el cas de la categoria sub-16, seran 24 tenistes els que formaran el quadre final.

Així doncs, Valldoreix tornarà a ser un any més la 3a fase d'aquest prestigiós torneig, un torneig que donarà punts per aconseguir una plaça per al Màster de Mallorca, punt final del circuit, en el qual participaran els 7 primers del rànquing un cop acabat el circuit. A més, i com va succeir en les edicions anteriors, hi haurà activitats de valors per analitzar el comportament dels jugadors dins i fora de les pistes i determinar així el 8è participant en el Màster de Mallorca. Amb tot, el director del circuit, Josep Francesc Fernández, ha destacat el vincle amb el CE Valldoreix, club que participa en el circuit des de la 1a edició: "Són 11 anys d'història compartida i de creixement conjunt".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem