El Club Esportiu Valldoreix acull un prestigiós torneig que dona punts ATP

El club és escenari de la 18a edició ITF Tennis World Tour, que es disputarà en individual i dobles

El Club Esportiu Valldoreix torna a acollir l'ITF Tennis World Tour, un dels tornejos més prestigiosos de terra batuda perquè els tenistes facin el salt professional a l'ATP, entre el diumenge 5 i el diumenge 12 de maig. Així doncs, els participants buscaran aixecar el títol d'aquesta competició del circuit de la Federació Internacional de Tennis, el qual dona punts pel rànquing ATP i reparteix 25.000 dòlars en premis en metàl·lic.

Durant l'acte de presentació, que va tenir lloc a les instal·lacions del club, el seu president, Joan Carles Pradell, va celebrar poder acollir una competició d'aquest nivell: "Estem molt contents de poder acollir aquest torneig que posa la vila de Valldoreix dins del context internacional del circuit ATP". Per la seva banda, el vocal d'Esports de l'EMD, Ramon Segura (ERC Valldoreix), va lloar la tasca del CE Valldoreix: "És molt important combinar la tasca social amb la tasca competitiva, l'esport familiar, l'esport base i els inicis professionals. És bon senyal que una competició així arribi a la seva 18a edició".

Així doncs, 64 tenistes lluitaran en la fase prèvia de la competició amb l'objectiu d'obtenir una de les 8 places en joc per a disputar la fase final. L'ITF World Tennis Tour comptarà també amb la competició de dobles, una competició en la qual participaran 16 parelles. En aquesta edició, hi haurà tenistes d'una 20a de nacionalitats, una competició liderada per l'espanyol Nikolas Sánchez (número 259 ATP).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem