contingut promocionat
logo club esportiu valldoreix

 

 

Club Esportiu Valldoreix, una oferta completa per a tothom

Aquesta entitat esportiva ofereix una destacada proposta educativa, un calendari d'esdeveniments esportius de nivell i plats gastronòmics de primera

Estàs buscant una entitat esportiva per practicar esport en un entorn natural i social increïble? El Club Esportiu Valldoreix és un club multiesportiu amb diverses seccions esportives, tenis, pàdel, activitats dirigides, futbol, hoquei herba i ping-pong, que té diferents punts forts que conviden a inscriure-s'hi.

  Inscriu-te, ara!

Les pistes del Club Esportiu Valldoreix acullen alguns campionats de pàdel. FOTO: Lali Puig

Les pistes del Club Esportiu Valldoreix acullen alguns campionats de pàdel. FOTO: Lali Puig

Per què escollir el Club esportiu Valldoreix?

La qualitat de les seves escoles esportives tant de nens com d'adults. Els alumnes poden practicar el seu esport preferit en un entorn natural immillorable i amb professionals qualificats amb una llarga trajectòria en l'ensenyança.

Destaca també per la gran quantitat de jugadors/es de totes les categories que representen el club en els diferents equips de tenis, pàdel i futbol durant l'any.

Un altre punt fort és l'organització de torneigs d'alt nivell, tant de tenis com de pàdel que posicionen al club al més alt nivell català, estatal i inclús internacional.

A més, la restauració del club, actualment, està molt consolidada amb una oferta àmplia que permet que els socis/es o no socis/es que visiten el club gaudeixin d'una gastronomia molt variada en un ambient molt agradable.

  Inscriu-te, ara!

El Club Esportiu Valldoreix compta amb piscina pròpia, pistes de pàdel, tennis i camp de futbol FOTO: Cedida

El Club Esportiu Valldoreix compta amb piscina pròpia, pistes de pàdel, tennis i camp de futbol FOTO: Cedida

Les grans cites del club

  • Torneig Solidari de pàdel Força Miquel. Les instal·lacions del club acullen l'11a edició de la competició fins al 18 de juny.
  • Activitats estiu: Una oferta molt àmplia de propostes per a nens, adolescents i joves: summer camp, multiesport, intensiu de tenis, de pàdel, stage de futbol, campus de natació artística Gemma Mengual, campus d'aventura… Inici el 26 de juny.
  • ITF Junior tenis masculí i femení. Del 30 de juliol a l'11 d'agost.
  • Actes o esdeveniments socials, com la festa Blanca, nit de Sant Joan…

Si estàs interessat a inscriure't en alguna de les activitats d'aquest club esportiu, pots contactar a través de les següents vies de comunicació:

Piscina del Club Esportiu Valldoreix. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem