El Club de Golf Sant Cugat fa història i s'adjudica el Campionat d'Espanya Interclubs

Els santcugatencs, després d'acabar en la 5a posició en el classificatori, van vèncer a tots els seus rivals en les eliminatòries per alçar per primera vegada aquest trofeu

L'equip del Club de Golf Sant Cugat va guanyar per primera vegada en la seva història el Campionat d'Espanya Interclubs, una competició que es va disputar al Club de Golf Vallromanes (Barcelona), entre el dijous 22 i el diumenge 25 de setembre. Els santcugatencs, així, van vèncer en la final al Real Club de Golf de Castiello.

En la ronda classificatòria, l'equip, format per Quim Vidal, Marc Bella, Ignacio Jiménez i Albert-Matias Sastre, va acabar en la 5a posició amb un total de 221 cops, assolint així plaça per als quarts de final. En aquesta primera eliminatòria, els santcugatencs derrotaven 0 a 3 al Real Club de Golf La Herreria, mentre que en les semifinals vencien 0 a 3 al Real Club de Golf El Prat.

Ja en la final, el Club de Golf Sant Cugat s'avançava en el marcador gràcies a la dupla formada per Bosco de Checa i Ignacio Jiménez. No obstant això, els rivals igualaven l'electrònic, després que Marc Bella cedís el seu enfrontament. En el duel final, Quim Vidal feia el cop definitiu per donar el primer Campionat d'Espanya Interclubs als santcugatencs.