El Club Handbol Sant Cugat agraeix a l'Ajuntament el seu suport i promoció

L'Ajuntament de Sant Cugat rebrà un premi a la 29a Festa de l’Handbol Català per part de la Federació Catalana d’Handbol

El Club Handbol Sant Cugat ha agraït a l'Ajuntament el seu suport i promoció del mateix esport. Per això, en el marc de la 29a Festa de l’Handbol Català que se celebrarà el proper 10 de febrer, l'Ajuntament de Sant Cugat rebrà un premi de reconeixament per part de la Federació Catalana d’Handbol, organitzadora de la festa.

L'objectiu de la cel·lebració d'aquest esdeveniment és guardonar col·lectius, persones i institucions que hagin destacat durant la temporada 2021-22. El Club Handbol Sant Cugat ha estat qui ha demanat expressament que s'entregui aquest premi a l'Ajuntament.

El president dels darrers 4 anys del Club Handbol Sant Cugat, Julià López-Arenas, ha mostrat el seu agraïment de part de l'equip: "Estem molt agraïts a l'Ajuntament de Sant Cugat pel suport i promoció que fa del nostre esport. En especial agrair la feina de l'exregidora d'Esports Gemma Aristoy i l'actual regidor Francesc Carol i també als tècnics de la regidoria. Per això els hem proposat com a guardonats a la federació".

El regidor d’Esports, Francesc Carol, també ha volgut intervenir: “Estem molt contents de rebre aquest guardó. Per a l’Ajuntament la promoció de l’esport és molt important i intenten donar sempre el màxim suport als clubs. Seguirem impulsant l’handbol i la resta d’esports per reforçar el model de Sant Cugat com a ciutat multiesportiva”. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem