El Club Handbol Sant Cugat aposta per la seva branca femenina

El conjunt viurà una jornada festiva on l'handbol femení serà el protagonista i es viuran diferents partits de pretemporada

El Club Handbol Sant Cugat organitzarà, el dissabte 19 de setembre a la ZEM Rambla del Celler, una jornada d'handbol femení per potenciar i donar visibilitat a la branca femenina. Així doncs, diferents equips del club disputaran partits amistosos durant la jornada i es realitzarà una activitat per fomentar l'handbol femení.

Per a Julià López-Arenas, president del club vermell-i-negre: "Després de no poder celebrar el torneig d'handbol femení, a causa la COVID-19, que teníem previst pel juny, vam decidir organitzar una jornada al voltant de l'handbol femení en una aposta ferma del club per la branca femenina".

Així doncs, durant la jornada d'handbol, el pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler viurà els enfrontaments de l'infantil femení (a les 9:30 hores), del cadet femení (12:30 hores) i del sènior femení (20:45 hores) davant del CE Molins de Rei i els enfrontaments del juvenil masculí B davant el CE Handbol BCN Sants (16 hores) i del juvenil masculí A contra l'Handbol Poblenou (17.15 hores). A més, en finalitzar el primer partit, el club realitzarà una activitat oberta per a noies a partir de 8 anys, de manera gratuïta, perquè puguin gaudir de l'handbol.

D'altra banda, el plat fort de la jornada serà l'enfrontament del primer equip masculí davant el filial del FC Barcelona, equip de Divisió d'Honor Plata, a partir de les 19 hores, un enfrontament que servirà per veure com arriba l'equip d'Andrei Xepkin a l'inici de la competició.

 
 
 
Comentaris

Destaquem