El Club Handbol Sant Cugat cau davant l'invicte Sant Martí-Adrianenc a la primera estatal

Derrota per al conjunt vermell-i-negre davant el Sant martí Adrianenc per 25 a 38, un equip que juntament amb el Sant Quirze encara no ha perdut cap partit

Després de dues victòries consecutives el Club Handbol Sant Cugat ha perdut davant el Sant Martí-Adrianenc. L'equip visitant, no havia perdut cap partit en els sis primers partits, per tant un rival difícil que visitava als santcugatencs. D'altra banda, l'Handbol Sant Cugat havia sumat 3 victòries i 3 derrotes en 6 partits.

La primera part ha estat molt igualada per part dels dos equips en què s'ha acabat per 12 a 16, però a la segona mitja hora el conjunt visitant ha sentenciat el partit que ha acabat amb el marcador de 25 a 38. El d'avui, disputat a les 19:15 de la tarda al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler ha suposat, la quarta derrota per als de Xavi Vilella. El màxim golejador del partit per al Sant Cugat ha estat Arnau Domingo amb 7 gols.

El rival encara no ha perdut cap partit

Els primers 30 minuts han estat molt disputats i amb intensitat defensiva per part dels dos equips. Tot i això, el Sant Martí Adrianenc s'ha posat per davant el marcador des del principi del partit, però el Sant Cugat no ha permès als visitants marxar de forma clara en el marcador. Però a la segona part, els visitants han demostrat perquè encara no han perdut cap partit i des del principi ja han ampliat el marcador aconseguint 18 gols a favor, el Sant Cugat només ha pogut anotar 8. El porter visitant Joan Costa ha fet fins a 4 parades de mèrit per mantenir el seu equip per davant. Al final, el partit ha acabat amb derrota per al Sant Cugat i que trenca la ratxa de dos partits sense perdre per als vermell-i-negres.

L'entrenador del Club Handbol Sant Cugat, Xavi Vilella, ha valorat la dificultat del partit: "El rival és un equip que estarà lluitant per les dues primeres places segur, porta amb aquesta victòria 7 de 7 i tots els partits està guanyant per diferències àmplies, la derrota entrava dins els pronòstics. El que ens deixa un gust amarg és que havent fet una primera part relativament bona, a la segona baixéssim els braços". La clau del partit creu que ha estat en "el cansament físic i sobretot que no hem atacat bé, hem tingut molts errors de cara a la porteria rival i hem tingut molts errors i hem estat poc profunds". Sobre l'inici de temporada creu que "potser sí que mereixeríem dos puntents mes, potser alguna victòria fora com a Mataró o Montcada considerant que estant per sota nostre i tenint en compte que ara ens venen rivals durs i haurem de treballar molt".

Amb aquesta derrota l'Handbol Sant Cugat es queda 9è amb 6 punts després de 3 victòries i 4 derrotes de 7 partits. Mentre que el Sant Martí-Adrianenc segueix invicte i és colíder de la competició juntament amb l'Handbol Sant Quirze que han guanyat tots els partits. La propera jornada l'Handbol Sant Cugat visita el Balonmano Granollers el 9 de novembre a les 16:30 i el Sant Martí-Adrianenc rep l'Handbol Esplugues.

Teatre auditori de Sant Cugat Concert: Lizz Wright. Foto: Adrián Gómez