El Club Handbol Sant Cugat empata davant el KH7 Balonmano Granollers en un partit disputat

Els vermell-i-negres han realitzat un molt bon partit davant un rival complicat i han anat per sobre en el marcador durant 50 minuts pero han acabat empatant a 33

El Club Handbol Sant Cugat, ha empatat 33 a 33 davant el KH7 Balonmano Granollers en el partit disputat aquest dissabte 17 d'octubre al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler en un matx molt disputat i amb moltes alternatives en la vessant atacant per part dels dos equips. Tot i l'empat, els santcugatencs han plantejat un partit molt defensiu des de l'inici i a falta de 10 minuts per acabar, han anat per davant en el marcador. Tot i això, en els últims instants el partit s'ha igualat i els santcugatencs han hagut de remuntar un avantatge de 4 gols per a l'equip visitant per igualar el marcador fins al 33 a 33 final. Marc Jordan, amb 12 gols, ha estat el més destacat del partit i ha quallat una bona actuació per al seu equip.

Amb aquest empat els santcugatencs se situen a mitja taula, vuitens a la classificació del grup D de la Primera Estatal amb tres punts amb un balanç d'una victòria, un empat i una derrota en els tres primers partits de la competició.

El Club Handbol Sant Cugat dominador de la primera part

Els santcugatencs han sortit molt endollats des de l'inici al partit amb una defensa dura i amb moltes combinacions a l'atac. Al començament del partit han pogut aconseguir un avantatge de 3 gols, que ha estat clau, ja que s'ha mantingut en tota la primera part fins a acabar amb un 14 a 11 al marcador després dels primers 30 minuts disputats. En les primeres accions, els vermell-i-negres han plantejat una defensa agressiva i als visitants els costava molt realitzar jugades d'atac. Tot i que la igualtat ha estat present, amb el pas dels minuts, els santcugatencs han estat còmodes a la pista però el Granollers no s'ha desenganxat mai del marcador. El porter dels vermell-i-negres, Joan Costa, ha fet aturades molt bones perquè aquest avantatge no es veiés reduït. En la vessant atacant, Oriol Peracaula ha estat el més destacat de la primera part anotant 5 dels 14 gols dels santcugatencs.

Segona part reflex del marcador final

La segona part ha seguit amb el mateix guió de la primera i els santcugatencs han començat igual d'intensos tant en atac com en defensa. L'avantatge de tres i quatre gols per al CH Sant Cugat ha estat el mateix durant els primers 15 minuts, amb la mateixa tònica. Les aturades de Joan Costa, que seguia fent un bon partit a nivell individual i, a la segona part, l'encert en atac de Marc Jordan, han servit perquè els santcugatencs continuessin per davant al marcador.

Tot i això, a partir del minut 15 de la segona part, el Granollers s'ha pogut acostar al marcador i el guió del partit ha canviat. Els santcugatencs han començat a cometre alguns errors i s'han precipitat en algunes jugades, cosa que no havien fet en els minuts anteriors, i la diferència de gols s'ha retallat fins que el Granollers a falta de 13 minuts ha empatat el partit 26 a 26. A partir d'aquí, un parcial de 2 a 6 per als visitants, ha posat el 28 a 32 i ha fet que gaudissin d'un bon avantatge per encarar els últims minuts del partit.

Els santcugatencs han continuat creient i amb un parcial de 5-1, han tornat a entrar en el partit, en el moment més difícil posant el 33 a 33 final. El CH Sant Cugat ha tingut la pilota en la última possessió del partit de la mà de Marc Jordan però al final el partit ha acabat en empat.

Per a Andrei Xepkin, entrenador del Club Handbol Sant Cugat: "El resultat podria haver sigut millor, però estic molt content amb el treball que ha fet l'equip, hem jugat contra un equip jove i amb molt talent, i també amb molt potencial. Crec que hem pecat de pèrdues de pilota i això ens ha penalitzat. Llàstima que no hagi pogut venir la gent a veure el partit perquè ha estat un partit per poder gaudir-lo".

El Club Handbol Sant Cugat s'enfronta la propera jornada al Club Handbol La Salle Montcada, a domicili el pròxim 24 d'octubre a les 20:15 hores. Conjunt sisè a la classificació també amb 3 punts i també amb el balanç d'una victòria, un empat i una derrota en els tres primers partits.