El Club Hoquei Valldoreix ja és una realitat

El Club Esportiu Valldoreix acollirà el primer club d'hoquei herba de Valldoreix, un club que tindrà fins a 45 infants la temporada que ve

Les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix han acollit, el dilluns 29 de juny, la presentació del Club Hoquei Valldoreix, un club creat per a infants d'entre 4 i 9 anys perquè s'iniciïn en l'hoquei herba d'una forma didàctica i amena, després que la COVID-19 impossibilités realitzar la presentació durant el mes d'abril.

El club, sota el lema Un somni que creix, ha estat possible gràcies a la il·lusió i ganes d'un grup de pares del CE Valldoreix, i vinculats a l'hoquei herba, amb l'objectiu que els seus fills poguessin practicar l'esport en el club valldoreixenc. 

Així ho ha explicat Lluis Feliu, promotor del Club Hoquei Valldoreix i net de Francisco Roe (un dels fundadors del CE Valldoreix): "El CE Valldoreix és un club molt singular i la nostra intenció és crear un grup de jugadors que el seu primer contacte amb l'hoquei herba sigui amb nosaltres".

D'aquesta manera, la intenció del Club Hoquei Valldoreix és formar 3 categories diferents: una escola (de 4 a 6 anys), un prebenjamí i un benjamí, amb un total de 45 infants, 15 màxim per grup. A més, en un primer moment no es vol federar els equips i es buscarà, gràcies a l'ajut de la Federació Catalana d'Hoquei, altres equips per realitzar partits amistosos. 

D'altra banda, els entrenaments es realitzaran 2 dies a la setmana (dilluns i dimecres) i el Club Hoquei Valldoreix ha presentat el seu equip tècnic: mentre que Clara Depos s'encarregarà de la coordinació, Jordi Gifrà i Oriol López (ambdós del Junior FC), seran els entrenadors. A més, Carlos Tost farà de Director Esportiu i Sergi Salvó farà les funcions de president.

El Club Hoquei Valldoreix ha revelat els objectius que té marcats en un futur: consolidar les diferents categories base, per a un futur federar els equips, i poder incorporar més categories. "Volem que els infants s'enamorin de l'esport immediatament i que puguin competir regularment, tot i que el més important és la formació dels infants", afegeix Carlos Tost.

Amb tot, les inscripcions ja estan obertes per als interessats i el Club Hoquei Valldoreix ha desvetllat els colors de l'equipació: pantalons vermells i samarreta blanca amb el nou escut bordat i els patrocinadors (Sorea i Edeomet) a l'esquena de l'equipació.

IMG 20200629 WA0029

Imatge del nou escut del Club Hoquei Valldoreix. FOTO: Nielo Ballart

Un club possible gràcies a diferents entitats

En l'acte han estat presents Xavier Adell (president de la Federació Catalana d'Hoquei), Joan Carles Pradell (president del CE Valldoreix) i Bernat Gisbert (vocal d'esports de l'EMD de Valldoreix), a més de patrocinadors, entrenadors i l'equip tècnic del Club Hoquei Valldoreix.

Xavi Adell, president de la Federació Catalana d'Hoquei, ha remarcat que el naixement del Club Hoquei Valldoreix és una fita important: "No hi ha dia més important o il·lusionant que veure com neix un fill més. És un moment històric i coincideix amb el centenari del Campionat de Catalunya d'Hoquei Herba en categoria masculina". 

A més, Adell ha volgut encoratjar al Club Hoquei Valldoreix a incloure més categories: "L'hoquei és un dels esports amb més paritat i des de la Federació, animem al Club Hoquei Valldoreix a incloure un equip de mamis i papis i un equip inclusiu, ja que l'èxit d'un club es basa en la fidelització i no deixa ningú fora ni enrere".

Per la seva banda, Joan Carles Pradell, president CE Valldoreix, ha explicat que el club valldoreixenc "és un club multiesportiu i que, tot i no tenir coneixements de l'hoquei herba, estem molt il·lusionats i volem contribuir en la part formativa".

Finalment, Bernat Gisbert ha assenyalat la importància que comporta per Valldoreix poder comptar amb un nou club d'hoquei herba: "Situem Valldoreix en l'esfera esportiva. Som novells amb l'hoquei herba, no obstant això, des de l'EMD de Valldoreix volem donar suport al club, en una aposta decidida per l'esport. Valldoreix té molta potencialitat i un entorn magnific per realitzar esport.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem