El Club Hoquei Valldoreix renova Sorea i Edeon com als seus patrocinadors principals

El club valldoreixenc comptarà un any més amb aquestes dues empreses com a patrocinadors per a la temporada vinent

El Club Hoquei Valldoreix renova amb SOREA i Edeon, perquè tornin a ser els seus principals patrocinadors de cara al curs 2021/2022. El club valldoreixenc està creixent en els darrers anys i amb la renovació del patrocini de l'empresa gestora de l'aigua, SOREA, i l'agència de comunicació i de màrqueting, Edeon, podrà seguir impulsant el seu hoquei base, ampliant-lo a més equips i més categories i seguir posant en valor l'esforç, la fraternitat i la superació entre els més petits.

Les tres empreses valoren positivament el primer any de col·laboració, on tot i la pandèmia causada per la COVID-19, el CH Valldoreix ha pogut consolidar-se com una de les escoles referents de l'hoquei herba base de Catalunya.

SOREA i Edeon segueixen participant en projectes de desenvolupament i teixit social de Sant Cugat i Valldoreix, també implicant-se en promoure i patrocinar activitats de caràcter esportiu.

Amb això, el club es prepara per a un nou curs on ampliarà les categories i participarà en diferents competicions amistoses, per tal de seguir creixent i marcant la diferència com a entitat esportiva.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem