El Club Muntanyenc presenta els seus atletes i inaugura la pista de La Guinardera

La secció d'atletisme de l'entitat santcugatenca ha presentat els 260 atletes de la temporada, en un matinal en la qual s'ha homenatjat els millors esportistes de l'any passat

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha presentat la seva secció d'atletisme, en una jornada matinal en la qual hi ha hagut lloc pels homenatges i la competició, el diumenge 5 de març a la ZEM La Guinardera. Durant l'acte de presentació, a més, s'ha inaugurat la nova pista d'atletisme, després que l'Ajuntament hagi canviat el tartan en els mesos anteriors.

Amb això, aquesta temporada la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat està formada per 260 atletes, principalment en les categories base (entre sub-8 i sub-20). A més, el club compta amb atletes màster i un grup amb persones amb diversitat funcional. Joan Bel, president del Club Muntanyenc Sant Cugat, ha destacat el creixement de la secció: "Estem contentíssims de tenir una secció d'atletisme, que va néixer fa més de 20 anys i que s'ha consolidat. Fa goig veure tots els atletes, entrenador i familiars. La secció, a més, transmet altres valors més enllà de la competició com el treball en equip".

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha premiat els millors atletes de la secció de la temporada passada. FOTO: Ajuntament

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha premiat els millors atletes de la secció de la temporada passada. FOTO: AjuntamentEn aquesta festa a l'atletisme, el Club Muntanyenc Sant Cugat ha volgut premiar també als millors atletes de cada categoria i ha assignat a Antoni González i a Elda Romeva, ambdós especialistes en salts, com a millors atletes de la secció. També, s'ha homenatjat als components dels 4x100 de la categoria sub-18, tant masculí com femení, els quals van aconseguir la darrera temporada el rècord de Catalunya.

La presentació de la secció ha servit també per donar per inaugurada la nova pista d'atletisme de la ZEM La Guinardera, una reivindicació històrica del Club Muntanyenc Sant Cugat, i que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa Mireia Ingla (ERC), la qual ha felicitat el club pels seus èxits: "Estem molt contents de donar el tret de sortida de la nova pista d'atletisme, i és que és una reclamació merescuda i que necessitàveu, i a vegades no podem atendre les vostres necessitats tan ràpid com es mereixien. Sant Cugat és una ciutat que practica esport i gràcies a vosaltres, som una ciutat referent en l'atletisme".

El matinal ha acabat amb una competició interna entre els atletes de la secció i alguns familiars i amics que s'han animat a competir. Amb tot, una jornada dedicada a l'atletisme per reivindicar una de les seccions amb més presència del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem