El Club Muntanyenc Sant Cugat guanya el Campionat de Catalunya per equips

En la categoria sub-16 masculina, el club santcugatenc va dominar amb mà sòlida la competició de pista curta, pujant el podi en 5 de les 12 proves que es van disputar

El Club Muntanyenc Sant Cugat va ser el gran protagonista en el Campionat de Catalunya per equips sub-16 en pista curta, i és que el seu equip masculí va guanyar la prova, que es va disputar a Sabadell el diumenge 10 de març. L'equip santcugatenc va guanyar la competició amb 100 punts, i és que els nois van guanyar 5 de les 12 proves que es van disputar. La plata va ser per al CA Canaletes (91.5 punts) i el bronze va ser per a l'Aldahra Lleida UA (88 punts).

Així doncs, paper destacat per Álvaro Rodríguez (60 metres) i Guillem Alonso (salt en perxa) que van dominar les seves proves. També va haver-hi diferents segones posicions per atletes locals: Leo Guerrero en els 1.000 metres i Pau Bosch en els 3.000 metres. Finalment, Joan Boubacar Guzman acabava en la 3a posició en la modalitat de 60 tanques.

En el cas femení, els equips sub-14 i sub-16 del Club Muntanyenc no van poder fer podi, no obstant això, va haver-hi protagonisme per atletes santcugatenques: l'or de Mar Soria en els 2.000 metres sub-14, la plata de Laia Ortolà en salt amb perxa sub-16 i el bronze de Mireia López en salt de llargada sub-16.