El Club Muntanyenc Sant Cugat promou l'esport solidari amb una caminada

La caminada solidària "Un km, una vida - Memorial Bridget Hunter" va recaptar fons que es destinaran a la construcció d'una aula de secundària al sud de l'Índia

La caminada solidària Un km, una vida - Memorial Bridget Hunter del dissabte 15 de juliol va triomfar. L'objectiu era promoure l'esport de manera solidària i hi van acudir 60 persones a aquest esdeveniment organitzat pel Club Muntanyenc Sant Cugat amb col·laboració de la Fundació Vicente Ferrer.

Del mateix Club se sortia per fer una distància de gairebé 10 quilòmetres, un passeig que va passar per Collserola, la Torre Negra, el Pi del Xandri, el Pi d'entre Termes i la Torre Cendrera.

La Fundació Vicente Ferrer ha treballat en projectes solidaris a l'Índia durant molts anys, així que els fons que va recaptar la caminada solidària es destinaran a la construcció d'una aula de secundària al Sud del país asiàtic.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem