El Club Muntanyenc Sant Cugat suma 6 ors al Campionat de Catalunya sub-18 i sub-20

A més, el club santcugatenc va aconseguir 4 plates i 4 bronzes i va finalitzar en la 5a posició de la classificació per clubs

Gran cap de setmana pel Club Muntanyenc Sant Cugat en el Campionat de Catalunya sub-18 i sub-20, disputat a Igualada entre el dissabte 26 de setembre i el diumenge 27 del mateix més. En un campionat unificat a causa la COVID-19, el club de Sant Cugat va aconseguir 14 podis, repartits entre 6 ors, 4 plates i 4 bronzes.

La gran protagonista en la categoria sub-20 va ser Anna Monso, atleta que va assolir 2 ors en les modalitats de 100 i 200 metres. Així doncs, mentre que en la carrera de 100 metres la santcugatenca acabava amb una marca de 12.42 segons (0.04 segons per sobre de Marina Lamata), en la de 200 metres ho feia amb un temps de 25.59 segons. D'altra banda, Núria Bota s'adjudicava el bronze en els 3.000 metres amb un temps d'11:37.35 minuts.

Pel que fa a la categoria sub-18, l'atleta José González pujava en 2 ocasions en el podi: en els 800 metres s'adjudicava l'or, amb una marca d'1:58.72, mentre que en els 1.500 metres assolia la plata amb un temps de 4:06.69 minuts. També, or per a Noa Rodríguez en els 5.000 metres marxa, amb un temps de 28:24.36 minuts.

En les modalitats de salts, Víctor VelascoAndrey Lavila empataven en la 2a posició amb un salt de 6.93 metres, no obstant això, els 6.73 de Velasco en contra els 6.72 de Lavila li donaven la plata al primer, mentre que el bronze era per Lavila.

Seguint amb els salts, Clara Fernández sumava un or més en el seu palmarès en el salt amb perxa, amb una marca de 3.60 metres, mentre que la plata era per la seva companya Nerea Pérez, amb un salt de 3.40 metres. En el triple salt, Marc Sala era or amb un salt de 14.33, mentre que Elia Ramos era bronze amb una marca d'11.06.

Finalment, en la modalitat de llançaments, Irma González pujava dues vegades al podi: per una banda, aconseguia una plata en el llançament de pes de 3 quilograms (11.81 metres), mentre que era bronze en el llançament de martell de 3 quilograms, amb una marca de 42.40 metres.

Amb tot, Toni Corgos, responsable de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat: "Valorem el campionat de manera molt positiva, no només per les medalles, sinó per les marques que s'han fet per assolir-les".