El Club de Rugby Sant Cugat perd el lideratge a casa

Els santcugatencs han caigut per 19 a 27 contra el Club de Rugby Huesitos La Vila

El Club de Rugby Sant Cugat ha perdut el lideratge de la lliga al caure contra el seu rival directe, el Club de Rugby Huesitos La Vila, per 19 a 27 aquest dissabte 25 de novembre al ZEM La Guinardera. El partit ha sigut molt defensiu i molt pausat i s'ha decidit amb poques jugades que arribaven assaig i molts cops de càstig per als dos equips.

El partit ha començat amb els dos equips molt concentrats i conscients que la victòria era important. Els blau-i-negres han obert el marcador als primers minuts de partit amb un cop de càstig que ha convertit Xavier Serrano sumant 3-0 a l'electrònic. Uns minuts després, el conjunt valencià ha empatat de la mateixa manera que els locals deixant el 3-3 al marcador. Amb l'expulsió d'un jugador del Club de Rugby Huesitos La Vila, els santcugatencs han aprofitat una touche a la banda esquerra perquè Jorge Ortiz sumés un assaig pels locals i que després ha convertit amb una puntada de peu entre els tres pals Elie Chabut sumant el 10 a 3 al marcador.

A partir d'aquest moment el Club de Rugby Huesitos de La Vila ha començat a entrar al partit i a castigar la defensa santcugatenca per aconseguir dos faltes en pocs minuts que el jugador visitant Leando Rivero ha convertit fent el 10-9. La primera part ha acabat amb l'expulsió d'Albert Cantos del Club Rugby Sant Cugat i Jaume Linares del Club Rugby Huesitos La Vila i el cop de càstig rival per posar el 10-12 donant l'avantatge al club valencià.

Una segona volta molt ajustada per als dos equips

La segona part comença amb un drop d'Arthur Picole que torna a donar l'avantatge als de Martin Garcia (13-12). A la següent jugada, els locals han aconseguit una falta que Elie Chabut ha convertit en 3 punts col·locant el 16-12 a l'electrònic. Uns minuts després, Eric Salcedo ha estat expulsat i els visitants no han desaprofitat aquest temps amb un jugador més i han obtingut un assaig i una conversió clau per posar-se per davant al marcador (16-24). Finalment, el partit ha acabat amb un xut d'Elie Chabut per fer el 19-24 i a l'últim minut els visitants han rebut una falta que han convertit en tres punts finalitzant el partit amb un 19-27 al marcador del ZEM La Guinardera.

Aquesta derrota ha fet perdre la primera posició als de Martin Garcia, a més de la ratxa de cinc victòries consecutives que tenia el club santcugatenc, i deixar-los al tercer lloc de la taula. La setmana vinent el Club de Rugby Sant Cugat intentarà tornar al capdavant de la lliga contra el Valencia RC el dissabte 2 de desembre al Polideportivo Quatre Carreres.