El Club Voleibol Sant Cugat perd 1-3 davant l'Avarca Menorca en el debut a casa a la lliga

Les santcugatenques sumen la segona derrota en els dos primers partits de la competició en un partit en què han estat molt irregulars

El Club Voleibol Sant Cugat cau per 1 a 3 davant l'Avarca de Menorca en la segona jornada de la Lliga Iberdrola de voleibol. El partit, ha estat el debut a casa del Sant Cugat, a un Pavelló de Valldoreix, sense públic a les grades degut a la COVID-19.

En línies generals, les santcugatenques han estat inferiors a les seves rivals. En el primer set i el segon set el resultat ha estat el mateix 19 a 25 i les santcugatenques han anat a remolc, en el tercer set s'ha vist un Sant Cugat més segur i s'han imposat per un contundent 25 a 16, tot i això, les visitants no s'han deixat intimidar i han tancat el partit amb un clar 12 a 25.

Amb aquesta derrota el Sant Cugat suma la segona derrota en dos partits disputats; en la primera jornada va perdre 3-0 a domicili davant l'IBSA CV CCO 7 Palmas, i és 7è a la classificació amb 0 punts.

Primer i segon set per a les visitants

El partit ha començat amb un parcial d'inici d'1-6 a favor de les menorquines i les santcugatenques no han iniciat còmodes el matx i no ha sabut contrarestar els atacs visitants. Després d'aquest parcial, l'entrenador local, Rafa Ruiz, ha demanat temps mort i el set ha estat més igualat. Encara que el Sant Cugat ha anat tota l'estona per darrere al marcador, en el primer set, la igualtat era present en el partit i les vermell-i-negres han arribat a estar només 1 o 2 punts per darrere, però les menorquines s'han mostrat més solides i això sumat a què les locals han tingut alguns errors en servei i en atac, al final s'ha tancat el set amb un 19 a 25 a favor de les visitants.

En el segon, les santcugatenques han començat més concentrades i el set ha estat igualat fins que a partir del 4-5 les menorquines han encadenat un parcial de 0-6 que ha posat el 4-11 i ha obert el marcador. A partir d'aquí, les locals només han pogut contrarestar els atacs visitants i no han pogut acostar-se en el marcador. A la part final del set, les santcugatenques han anat de menys a més i han augmentat la intensitat però el resultat al final ha estat el mateix, 19 a 25.

Tercer set del Sant Cugat per enmarcar i quart per a la sentència visitant

En el tercer, les santcugatenques han sortit des del principi més intenses i han mostrat un voleibol més agressiu i això s'ha demostrat en el marcador. Ha sorprès la baixa contundència de les menorquines, cosa que no havien demostrat en el segon i el tercer set i el Sant Cugat ha pogut dominar el marcador amb una defensa mes segura. Al final el marcador ha sigut d'un clar 25 a 16 per a les santcugatenques.

En canvi, el quart set ha servit perquè les menorquines no es deixessin intimidar i han deixat al Sant Cugat sense la possibilitat de sumar punts. L'últim set ha estat el més desigual i en el que s'ha vist un Sant Cugat més irreconeixible i amb molts errors en posicionament i en llançament. El Sant Cugat ha anat clarament a la baixa, i el marcador s'ha ampliat clarament a favor de les menorquines que ha acabat amb la diferència més gran dels 4 sets disputats, 11 a 25.

La competitivitat del Sant Cugat en els tres primers sets ha fet destacar per part de les vermell-i-negres a Camila Maldonado amb 11 punts seguida de Raquel Brun i Andrea Bové amb 9.

Rafa Ruiz: "Avui hem estat més erràtiques que altres dies"

Després del partit, l'entrenador del DSV CV Sant Cugat, Rafa Ruiz, n'ha fet l'anàlisi: "Avui hem vist dues cares del Volei Sant Cugat, tot i això, segueixo pensant que ens falta disputar molts partits. Els primers partits de pretemporada van ser molt bons, amb sensacions positives, pero avui no han sigut molt bones. Avui hem estat més erràtiques del normal i hem tingut molts problemes en atac, ja que no hem pogut sumar amb facilitat. Tot i això, al tercer set, l'equip ha estat molt còmode i hem pogut sumar. Necessitem agafar ritme per seguir millorant".

I finalment també ha parlat sobre l'irregularitat de l'equip, sobretot en el partit d'avui: "Hem tingut molts alts i baixos en el joc i això ha sigut fruit de l'atac, en alguns moments del partit hem estat sòlides i podíem sumar i elles ens han defensat molt bé, la seva lliure ha fet un gran partit".

El Sant Cugat disputarà el pròxim partit com a visitant davant l'Algar Surmenor, el dissabte 17 d'octubre a les 19:00 hores.