contingut promocionat
logo club esportiu valldoreix

 

 

Un dels clubs esportius de referència de la ciutat

El Club Esportiu Valldoreix (CEV) es va constituir el 1967 i aleshores va ser el seu president Joaquim Lloveras. Actualment, és un club de referència

El Club Esportiu Valldoreix és un centre on pots practicar esports en família i on tenen una gran oferta d’activitats per a totes les edats.

Instal·lacions de primera en plena natura

Al bell mig del bosc, trobaràs aquest centre esportiu que està centrat en el tenis i el pàdel i disposa de pistes de terra batuda, green set, mini tenis i pàdel.

A més, en les seves instal·lacions també compten amb un camp de gespa de futbol, gimnàs, piscina i una pista de voleibol i tenis platja.

En total hi ha 16 pistes de terra batuda,  2 Pistes green set de superfície ràpida,  4 Pistes de Mini-Tenis, 14 Pistes de Pàdel, 1 camp de gespa de Futbol 7, 4 Sales Gimnàs i Fisioteràpia, 1 Piscina, 1 pista de Vòlei i Tenis Platja, entre altres.

En aquestes instal·lacions s’hi fan activitats tant per a nens com per a adults.

És un club amb quatre seccions o escoles esportives: tenis, pàdel, futbol i hoquei.

Activitats per a nens

Durant el curs escolar, disposen d’activitats extraescolars a partir de 4 anys de tenis, pàdel, futbol i hoquei. A l’estiu i per Nadal realitzen els tradicionals casals. Gaudeixen d’una àmplia oferta com el Summer camp, Campus esportiu, Campus d’aventura, Natació artística Gemma Mengual i els Intensius del Tenis, Pàdel i Futbol.

Activitats per a adults

Per a adults ofereixen classes de tenis, pàdel, activitats dirigides i activitats de ping-pong.

Un club familiar i històric

Es defineix com un espai familiar d’entreteniment on també es realitzen sortides de cap de setmana, campionats i esdeveniments familiars.

Un dels punts claus del club és la dinamització social i esportiva dels seus socis actuals així com la ràpida incorporació dels nous socis a les diferents activitats del club facilitant el coneixement d’altres socis per poder participar en les diferents modalitats esportives.

Es va constituir el  1967 i aleshores va ser el seu president Joaquim Lloveras. Actualment, és un club de referència per a la pràctica esportiva a Sant Cugat.

Piscina del Club Esportiu Valldoreix. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem