Comença el tercer International Tennis Senior Open Valldoreix

Aquesta prova, que es juga al Club Esportiu Valldoreix, forma part del circuit internacional de tenistes veterans (ITF seniors circuit). Hi participen jugadors d'Itàlia, Suècia, Alemanya i Anglaterra

Avui dilluns, 2 de setembre, s'inicia la tercera edició de l'International Tennis Senior Open Valldoreix, que fins el dissabte 7 de setembre es jugarà al Club Esportiu Valldoreix. Aquesta és una prova que forma part del circuit internacional de tennistes veterans (ITF seniors circuit) i és puntuable pel rànquing d'aquest circuit. A banda de jugadors catalans i espanyols, també hi participaran jugadors d'Itàlia, Suècia, Alemanya i Anglaterra. S'hi han inscrit uns 85 tennistes.

Les categories del campionat
Les categories que estableix aquesta competició (amb un nivell de grau 3 sobre 5) són de +35 a +80 anys (masculí i femení) i es jugarà en la modalitat d'individuals i dobles, en la superfície de terra batuda. El Club Esportiu Valldoreix hi estarà representat en diferents categories.

En l'edició del 2013, la santcugatenca Gisela Riera es va imposar en la categoria +35 femení i Jordi Nicolás, del CE Valldoreix, en +45 masculí.

 
Comentaris

Destaquem