Comença el Torneig Internacional ISSA de bàsquet masculí a l'escola Europa

Entre el dijous 6 i el dissabte 8, a l’escola Europa i al Pavelló 3, 90 escolars d’entre 14 i 18 anys, de 9 països, competiran en un torneig de l' International School Sports Association que, un any més, organitza l'escola l’Europa

Aquest dijous, 6 de març, al matí, s'inicia un Torneig Internacional ISSA (International School Sports Association), que organitza l’Europa International School de Sant Cugat. En aquesta ocasió, el campionat serà de bàsquet masculí, per a joves d’entre 14 i 18 anys. La competició es juga entre el dijous 6 i el dissabte 8 de març, a l’escola Europa i al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Hi prendran part 90 escolars de 9 països. La final tindrà lloc a l'escola Europa el dissabte 8 de març, a les 12 hores. L'entrega de premis se celebrarà a les 13.30 hores. Un any més, l’Europa International School organitza un Torneig Internacional ISSA.

L’Europa International School forma part de l’ISSA (International School Sports Association), organització d’escoles internacionals europees que, des de l’any 1983, organitzen torneigs esportius per alumnes entre 14 i 18 anys. En aquests moments, són 12 les escoles actives.

Promoure els valors educatius de l’esport
L’objectiu d’aquesta associació internacional és promoure els valors educatius de l’esport mitjançant torneigs esportius, així com afavorir els intercanvis culturals i l’allotjament dels esportistes amb les famílies de l’escola que organitza el torneig procurant establir llaços d’amistat i de convivència.

La participació de l'escola Europa s’estén a 5 torneigs durant aquest curs acadèmic 2013-2014. Tots s'han jugat a Londres menys el de bàsquet masculí, que l'organitza l’Europa International School. El campionat de futbol 11 masculí es juga el novembre; el de bàsquet femení, al març, i el de futbol 7 femení, al maig. També hi ha una competició de golf masculí i femení.

 
Comentaris

Destaquem