Comença l'11è Torneig Internacional de Voleibol

En la competició hi participaran 44 equips de 16 clubs, amb més de 500 jugadores

Miquel Martínez, Xavier Tizón i Toni Alemany, durant l'acte. FOTO: Artur Ribera Miquel Martínez, Xavier Tizón i Toni Alemany, durant l'acte. FOTO: Artur Ribera
El Club Voleibol Sant Cugat organitza l’11è Torneig Internacional de Voleibol Ciutat de Sant Cugat d'aquest dijous 18 al diumenge 21 de setembre, amb 16 clubs participants. El dijous i divendres es jugarà al pavelló de Valldoreix, de 18 a 22 hores. Dissabte se celebrarà als pavellons 1, 2 i 3 de la ZEM Rambla del Celler (de 8.30 a 21.30 hores), i també al pavelló de Valldoreix, de 8.30 a 13.30 hores. Les finals tindran lloc diumenge, a les 13 hores, al Pavelló 3. Posteriorment, a les 14.45 hores es farà el lliurement de premis. Es tracta d'un dels torneigs més importants d'aquestes característiques que es fa a l'Estat espanyol.

Un torneig amb 44 equips
Hi prendran part 44 equips, repartits en 3 categories: infantil (14), cadet (16) i juvenil (14). Els 4 clubs estrangers que hi participaran són el Riga Volleyball Club (Letònia) i l’Sporting Clube de Arcozelo (Portugal), que ho fan per primera vegada, i els clubs italians Scuola di Pallavolo Anderlini i Pallavolo Tor Sapienza (hi ha participat en totes les edicions), dos clàssics d'aquesta competició internacional. Els clubs 4 espanyols que també hi competiran són CV Alcobendas, CV Torrejón, CV Rivas i Getxo Voleibol. També hi haurà 9 clubs catalans: Són: CV Vall d’Hebron, CV Esplugues, CV Vilassar de Mar, CV Sant Boi, AE Carles Vallbona, Club Natació Sabadell, CV Sant Martí, Escola Pia de Granollers i CV Sant Cugat. El CV Sant Cugat, el club amfitrió, estarà representat per un total de 15 conjunts.

El dissabte, a les 18 hores, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, es presentaran els 44 equips que participen en el torneig. És un acte que es repeteix cada any. Miquel Martínez, president del Club Voleibol Sant Cugat, ha explicat en la presentació del torneig que 44 "és el màxim d'equips que pot assumir el campionat, tot i disposar de moltes instal·lacions esportives".

Durant la presentació del torneig, Miquel Martínez, president del Club Voleibol Sant Cugat, va destacar que "és un torneig de primer nivell i, a més, és un torneig de club, que la gent se'l fa seu". Per la seva banda, Xavier Tizón, regidor d'Esports, va dir que aquest campionat "internacionalitza la marca Sant Cugat".

 
Comentaris

Destaquem