Comença la 15a edició del Torneig Internacional de Voleibol Base de Sant Cugat

La competició està enquadrada dins la Setmana Europea de l'Esport i en el torneig hi participaran 48 equips en tres categories diferents, havent-hi participació d'equips d'Itàlia, Letònia i Polònia

La 15a edició del Torneig Internacional de Voleibol Base Ciutat de Sant Cugat Miquel Martínez ja té definits els quadres de la competició, una competició que començarà el dijous 20 de setembre i finalitzarà el diumenge 23 del mateix més.


Enguany, 48 equips de 16 clubs diferents hi seran partícips en el torneig: 16 en categoria infantil, 16 en categoria cadet i 16 en categoria juvenil. A més, com en darreres ocasions, els equips estaran distribuïts en dos grups diferenciats pel nivell de joc: or i plata. En els últims anys, aquest format ha funcionat molt bé, ja que els mateixos equips són els que decideixen en quin nivell competir.


Amb això, durant els 4 dies de competició els pavellons de Valldoreix i de la ZEM Rambla del Celler (un total de 8) acolliran 132 partits i al voltant de 600 jugadores de voleibol. A més, com ja és habitual, el dissabte 22 de setembre a les 18h es farà la presentació oficial del torneig al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.


Per a Carles Bisbe, organitzador del campionat: "És un torneig d'inici de temporada. Molts equips tenen noves generacions que pugen i és un bon moment per a fer equip i preparar rutines. A més, és important que les jugadores no només competeixin entre elles, sinó que també sàpiguen conviure".


48 equips de 16 clubs


Del club santcugatenc hi participaren 17 equips: 5 en categoria infantil, 6 en categoria cadet i 6 en categoria juvenil. A part del club santcugatenc, hi participaran 6 equips catalans. L'AEC Vallbona Granollers, el Voleibol Sant Just, el Club Voleibol Vall d'Hebron i el Club Voleibol Esplugues ho faran amb 1 equip per categoria, mentre que el Club Voleibol Premià de Dalt participarà amb només un equip juvenil.


Com a representants d'Espanya estaran el Getxo Voleibol, amb un cadet i un juvenil, l'AD Voleibol Rivas, amb dos equips infantils i un juvenil, el Dragons Voleibol Moralzarzal, amb un infantil, el Club Voleibol Elche, amb un juvenil, i el Club Voleibol Alcobendas, amb un infantil i un cadet.


A més, com cada any, equips de fora d'Espanya vindran a jugar el campionat. El club letó, el Riga Volleyball School, participarà amb un equip per categoria i el polonès LTS Legionovia Legionowo ho farà també amb 3 conjunts. D'altra banda, el Pallavolo Tor Sapienza de Roma ho farà amb un equip juvenil, la Scuola di Pallavolo Serramazzoni amb un cadet i la Scuola di Pallavolo Anderlini amb un infantil.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem