Conesa: "La problemàtica dels robatoris al Pavelló 3 és complex de solucionar”

Conesa ha explicat que “s'està plantejant la possibilitat d'instal·lar càmeres de seguretat”, però ha afirmat que aquest procediment “no garanteix que no segueixin havent-hi robatoris”

L'esmorzar dels perodistes amb la premsa ha durat dues hores. FOTO: Àlez López L'esmorzar dels perodistes amb la premsa ha durat dues hores. FOTO: Àlez López
L'Ajuntament de Sant Cugat no té clar com resoldre els robatoris que s'estan produint, des de fa mesos, als vestidors del Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Segons ha explicat l'alcaldessa, Mercè Conesa, durant el tradicional esmorzar de Nadal que l'Ajuntament ofereix als mitjans de comunicació, aquesta és una problemàtica “complexa de solucionar”. Conesa ha explicat que “s'està plantejant la possibilitat d'instal·lar càmeres de seguretat a les entrades i sortides perquè quan es produeixi un robatori poder saber qui ha entrat i sortit de l'equipament”, però ha advertit que aquest procediment “no garanteix que no segueixin havent-hi robatoris”.

Dues obres a la ZEM Jaume Tubau
Conesa ha repassat els diferents arrenjaments que l'Ajuntament executarà durant el 2013. Són la substitució de la gespa del camp de futbol 7 i l'arranjament de la pista de tarratzo de la ZEM Jaume Tubau. D'altra banda, la col·locació de proteccions a la Sala d'Arts Marcials és una decisió “que està sobre la taula”. Amb tot, l'alcaldessa ha detallat que “m'agradaria poder disposar de més pavellons. Crec que és el que li correspondria a la ciutat, però en aquests moments no em puc comprometre perquè no disposem dels diners per abordar aquesta inversió. Un pavelló és el que demanda ara mateix la ciutat i així aniriem completant la ZEM La Guinardera”. En aquesta mateixa línia, Conesa ha assegurat que “una de les prioritats de la ciutat en el capítol d'inversions són les instal·lacions esportives”.

La gestió dels pavellons de la ZEM Rambla del Celler
La gestió dels tres pavellons de la ZEM Rambla del Celler la podria acabar assumint l'ajuntament. Això és el que ha avançat Conesa: “Estem estudiant si ens pot interessar la gestió pròpia d'aquests pavellons”, que ara mateix explota Eurofitness Sant Cugat.

El model OMET
“El model OMET és un model d'èxit, però ens ha de permetre aquesta convivència amb els clubs esportius de la ciutat. Ens hem de plantejar si els nens i nenes de 5è i 6è de Primària es poden incorporar a les entitats”, ha assenyalat Conesa, qui també ha assegurat que, finalment, el concurs públic de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) “sortirà durant el 2013”.

El juvenil A femení del CV Sant Cugat, la noticia esportiva del 2012
Per a Conesa, la noticia esportiva de Sant Cugat d'aquest 2012 ha estat “la temporada espectacular” de l'equip juvenil A femení del Club Voleibol Sant Cugat, campiones d'Espanya i de Catalunya i també de la Superlliga Júnior. Al 2013 li demana “l'ascens de categoria de qualsevol dels nostres clubs”.

L'alcaldessa ha assegurat que la renovació del conveni entre l'Ajuntament i el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat “està preparat i a punt per signar”.

 
Comentaris

Destaquem