Confiança total del Sant Cugat FC a Joan García

El club vermell-i-negre ha decidit continuar amb Joan García al capdavant del primer equip masculí, tot i el descens, amb l'objectiu de retornar de nou a 1a Catalana

Un any més, Joan García seguirà al capdavant de la banqueta del primer equip masculí del Sant Cugat Futbol Club, tot i el descens de 1a a 2a Catalana d'aquesta temporada. Amb això, el santcugatenc dirigirà a l'equip vermell-i-negre per 3r any consecutiu amb la intenció de recuperar la categoria perduda.

L'equip no va poder assolir la permanència en la darrera jornada, després de la dolorosa derrota a casa del FC Girona B per un resultat advers de 3 a 1. No obstant això, l'endemà, ambdues bandes es van posar a treballar conjuntament per a donar continuïtat al projecte amb la intenció d'assolir la temporada vinent l'ascens a 1a Catalana. Així ho explica Llorenç Santasusagna, president del club santcugatenc: "Tenim la total confiança en ell i creiem que és la persona més indicada per assolir l'ascens. És un gran entrenador, de la casa i amb el nivell molt adequat".

En una línia similar, s'ha proclamat Joan García en paraules al TOT Sant Cugat: "És un projecte ambiciós i vull ajudar a l'equip a recuperar la categoria. Competirem per lluitar i estar a la part alta de la classificació. A més, molt satisfet i content de la confiança que m'ha donat el club". Enguany, l'equip competirà en el grup III de 2a Catalana. "És un grup amb equips molt consolidats. No hi ha cap que sigui un clar candidat ni a l'ascens ni al descens, així que haurem de treballar per poder complir el nostre objectiu", sentencia el tècnic.

De cara a la temporada vinent, el club ja ha fet oficial la renovació de Naoufal El Grihm, Alejandro Varón, Òscar Vega i Arnau Benet. A més, l'equip vermell-i-negre ha reforçat la porteria amb la incorporació de Toni Jiménez (CF Les Franqueses), la línia defensiva amb Àlex Rubió (CE Sabadell B) i la davantera amb Kevin Caballero (CF Les Franqueses).

 
Més informació
 
Comentaris

Destaquem