Cop sobre la taula del Junior FC per reenganxar-se en la lluita pel lideratge

Les blau-i-negres han doblegat el Club Egara, fins aleshores un dels 2 únics equips invictes, abans de rebre l'RC Polo, altre conjunt de la part alta de la classificació

Victòria vital del femení del Junior FC davant el Club Egara per 3 a 1, el dissabte 8 d'octubre, i és que les blau-i-negres, en una gran segona part, han aconseguit deixar els 3 punts a les instal·lacions del Junior FC. El triomf, a més, és de prestigi, i és que fins aleshores, el Club Egara era un dels dos únics equips que comptava les jornades amb victòries.

La primera part ha estat de tempteig per part d'ambdós equips, sent els dos conjunts conscients del que estava en joc i mostrant-se un respecte mutu. Així doncs, ni en acabar el primer quart, ni un cop finalitzat el segon, el marcador s'havia mogut, reflectint al pas pels vestidors l'empat a 0.

En la represa, però, les santcugatenques han pogut fer un pas endavant i han aconseguit avançar-se en l'electrònic gràcies a una diana de Júlia Strappato. El gol ha donat ales a les blau-i-negres, que amb l'avantatge, s'han tret els complexos de sobre i Gigi Oliva ha pogut ampliar l'avantatge amb un gol d'stroke. Les egarenques, però, encara no havien dit l'última paraula, i amb una diana en els darrers minuts, posaven la por al cos al Junior FC. En el darrer quart, les locals han seguit confiant en el seu joc i han sentenciat el partit amb una diana de Berta Serrahima.

Amb aquesta victòria, les blau-i-negres reenganxen en la classificació al Club Egara, amb un balanç de 3 victòries i 1 derrota cadascun. En la pròxima jornada, el Junior FC visitarà l'RC Polo, el dimecres 12 d'octubre, un equip que ha iniciat la Divisió d'Honor amb un ple de victòries.