El CR Sant Cugat es veu superat pel líder, el CAU Rugby Valencia

Els blau-i-negres han anat tot el partit a remolc i han cedit la primera derrota de la temporada, davant un conjunt molt sòlid

El CR Sant Cugat ha perdut, el dissabte 28 de novembre, davant el CAU Rugby Valencia (9 a 42) i suma d'aquesta manera la seva primera derrota de la temporada. El conjunt valencià ha estat molt superior durant tot l'enfrontament i han evitat totes les accions de perill del CR Sant Cugat, que només ha estat capaç d'anotar des del punt de càstig.

Així doncs, en el primer parcial, els blau-i-negres han estat a punt d'avançar-se en un rebot amb fortuna pels locals. No obstant això, la jugada ha estat un miratge i ràpidament el CAU Rugby Valencia s'ha fet amo del partit, impregnant molta velocitat en les seves jugades. Així, amb 2 marques i les seves respectives transformacions s'ha avançat en el marcador. El CR Sant Cugat ha intentat retallar distàncies amb 2 xuts des del punt de càstig (6 a 14), però de nou s'han vist superats per la faceta ofensiva dels rivals.

En la reapresa, el guió del partit ha estat similar al del primer temps i ràpidament els valencians han seguit ampliant l'avantatge, amb 1 marca aconseguida en els primers minuts del parcial. Per la seva banda, els blau-i-negres han continuat buscant reenganxar-se en el partit, amb un xut de càstig d'Àlex Rodríguez, però finalment els visitants han certificat el 9 a 42 definitiu.

Per a Dani Ripol, tècnic del CR Sant Cugat: "Satisfet i orgullós del meu equip que ha donat la cara i hem demostrat que podem lluitar amb els equips grans. Hi ha 2 o 3 equips que per nivell estaran a dalt en la classificació, però nosaltres estarem allà per donar guerra".

A més, Ripol ha parlat de les dificultats del seu equip a l'hora de buscar la línia de fons: "És molt difíci quan juguem amb equips tan grans i amb defenses que pressionen tant. No obstant això, hem creat bastant, desequilibrant individualment, però ells estan molt ben treballats i així és molt difícil jugar".

Amb tot, el pròxim partit dels santcugatencs serà, el dissabte 12 de desembre, de nou a casa davant el CN Poble Nou, conjunt que actualment es troba en la part baixa de la classificació del grup B de la Divisió d'Honor B.

El CR Sant Cugat no ha pogut trencar la defensa rival

En la primera part, el CR Sant Cugat ha patit amb la velocitat i verticalitat dels valencians, no obstant això, en un refús d'un xut rival quasi a la línia de marca local, els santcugatencs han gaudit de la primera ocasió d'anotar, però el davanter santcugatenc no ha pogut interceptar la pilota. Tot i això, el CR Sant Cugat ha hagut de despertar ràpidament, perquè els valencians quasi fan la primera marca, una jugada que ha estat mol ben defensada per Josep Serres.

En els primers minuts del partit, el CAU Rugby Valencia s'ha fet dominador de l'esfèric i no ha deixat jugar als santcugatencs. Fruit d'això ha arribat la primera marca del partit, amb la seva corresponent transformació, per posar per davant als valencians 0 a 7 en el minut 6. Amb el marcador inaugurat, els visitants han continuat amb el seu monòleg particular i gràcies a això, han pogut tornar a avançar-se per 0 a 14, en una altra jugada ràpida i manyosa.

Tot i això, el CR Sant Cugat, lluny de donar-se per perdut, ha continuat buscant la pilota i ha començat a avançar metres a poc a poc. Amb això, els blau-i-negres han pogut retallar distàncies (3 a 14) gràcies a un punt de càstig d'Àlex Rodríguez, i a punt han estat d'anotar la seva marca, després que Pol Pla hagi avançat sol més de mig camp, no obstant això, quan ha cedit la pilota el seu company que ha estat abatut. Per això, qui si ha aconseguit anotar ha estat de nou Rodríguez, des del punt de càstig, per anotar el 6 a 14.

Els santcugatencs han aconseguit reenganxar-se en el marcador i ha pogut aguantar els atacs dels seus rivals, tanmateix, a la sortida d'una melé, el CAU Rugby Valencia ha trobat un jugador molt ben desmarcat en la banda esquerra que ha pogut anotar una marca, i la seva respectiva transformació (6 a 21), en una jugada amb molta velocitat. A més, en les acaballes de la primera part, els visitants han tornat a anotar una marca, amb la seva transformació, de nou en la sortida d'una melé, per marxar 6 a 28 al pas pels vestidors.

El CAU Rugby Valencia, candidat a l'ascens

En la reapresa, el guió del partit ha estat similar i el CAU Rugby València ha estat dominador absolut de la pilota. Per la seva banda els locals, han exercit una sòlida defensa, no obstant això, les contínues pèrdues locals han fet molt mal a l'equip. Així, en una d'aquestes pèrdues, el CAU Rugby Valencia, a la sortida d'una melé, ha ampliat l'avantatge, amb la corresponent transformació (6 a 35), en una jugada amb molta força i potència.

Pel que fa a l'equip local, ha basat el seu joc en les sortides ràpides de pilota i, en una d'aquestes, Àlex Rodríguez de nou ha col·locat el 9 a 35 en el marcador amb un punt de càstig. Tot i això, els valencians no s'han deixat acovardir i han continuat impregnant una gran faceta ofensiva, que ha provocat moltes pèrdues del conjunt blau-i-negre.

Amb això, en una jugada en la qual el CAU Rugby Valencia ha tingut molta paciència i ha sabut jugar molt bé la pilota, ha arribat el 9 a 42, després que el davanter valencià aconseguís la marca i el xutador no desaprofités la seva transformació. Els santcugatencs han intentat seguir en el partit, i a punt ha estat de sorprendre Mathis Bruyere amb una bona jugada, tanmateix ha estat molt ben defensat per la defensa visitant.

Finalment, i en els darrers minuts, el CR Sant Cugat ha lluitat per aconseguir la primera marca del partit davant una sòlida defensa valenciana i, tot i els intents, els blau-i-negres no han aconseguit la seva recompensa i han perdut 9 a 42.