Cristina Pujol acaba en la 10a posició en el Mundial de vela en làser radial

La regatista santcugatenca va tenir opcions fins a la darrera sessió de pujar al podi

La regatista Cristina Pujol, del Club Nàutic Port d'Aro, ha acabat en una 10a posició del Campionat del Món de vela, en la categoria làser radial, després de finalitzar amb 116.8 punts en la classificació. En el campionat, disputat entre l'1 i el 6 de desembre a Al Mussanah (Oman), la santcugatenca va assolir una meritòria posició, i és que en el Campionat del Món van participar 63 regatistes.

Així doncs, la santcugatenca va aconseguir, en les seves primer 6 carreres, un primer lloc i dues quartes posicions, arribant amb opcions de podi fins als darrers moments. No obstant això, una 24a posició, una 31a i una 22a en les 3 darreres carreres la van allunyar de les posicions capdavanteres.

Tot i això, Pujol es mostra satisfeta amb la seva participació: "És veritat que en les darreres sessions em va faltar arriscar, tal com van fer les guanyadores, i és que vaig ser una mica conservadora. No obstant això, el meu objectiu ara acabar entre les 12 primeres, així que estic molt contenta".

Amb tot, la vencedora de la competició va ser la belga Emma Plasschaert, amb 71 punts, els mateixos que la 2a classificada, la polonesa Agata Barwinska. D'altra banda, el podi el va tancar la lituana Viktorija Andrulyte.