El Cros Ciutat de Sant Cugat ha lliurat 186 premis en la seva 24a edició

Han estat premiats els 8 primers de cada categoria (exceptuant la popular) i s'ha reconegut la participació dels centres educatius amb més presència d'atletes

El Cros Ciutat de Sant Cugat s'ha acomiadat de la seva 24a edició amb l'entrega de trofeus, una entrega que ha lliurat un total de 186 premis i que s'ha celebrat a la plaça de Barcelona, el divendres 25 de novembre. En aquesta edició, organitzada un any més per l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) i que han participat 3.926 atletes, s'ha entregat trofeu als 8 primers classificats, exceptuant la cursa popular, i 20 premis als centres educatius amb més participació en les categories entre prebenjamí i juvenil.

Així doncs, en aquesta 24a edició, els vencedors de la categoria prebenjamí han estat Martina Lecumberri i Martí Arrufat (2016) i Carla Santacruz i Àlex Cervera (2015). Pel que fa a la categoria benjamí, els guanyadors han sigut Arlet Forès i Álvaro Acebes (2014) i Noa Martínez i Emil Fortea (2013), mentre que en la categoria infantil els primers han estat Mar Soria i Abel Domingo (2012) i Carla Miguel i Joan Baylina (2011).

D'altra banda, entre els atletes en edat d'institut, Maria Almeceija i Àlex Sánchez (2010) i Melissa Ruiz i Jordi Farrés (2009) han estat els campions de la categoria infantil. En cadet, primera categoria que ja no es repartia per anys, els vencedors han estat Aroa Blecua i Alan Márquez, mentre que en juvenil han sigut Abril López i Mathios Rodríguez. Finalment, Julia Lucas i Jaume Leiva s'han alçat amb el trofeu en la cursa popular.

Durant l'entrega de premis també s'ha lliurat un guardó a les escoles amb més participació en cadascuna de les carreres. Així doncs, el Col·legi La Vall (amb 5 premis), l'Escola Viaró (amb 4) i l'Escola La Farga (amb 3) han estat els centres educatius amb més guardons. D'altra banda, el Col·legi Montserrat (2) i l'Escola Pins del Vallès, l'Escola Thau, l'Escola Avenç, l'Institut Angeleta Ferrer, l'Institut Leonardo da Vinci i l'Institu Pla i Farreras, tots ells amb 1 premi, han estat la resta de centres educatius guardonats.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem