El CTN Sant Cugat fa consciència de l'ELA en la jornada Juga-te-la

El club santcugatenc manté obertes les donacions per l'Hospital Vall d'Hebron per la investigació de la malaltia

El Club Tennis Natació Sant Cugat ha estat escenari del Juga-te-la, una jornada benèfica en homenatge a Kiku Costa (membre del club santcugatenc), el diumenge 18 de setembre. Durant la jornada, els socis van poder participar en diferents activitats que tenien per objectiu fer consciència de l'ELA i recaptar fons per a la investigació de la malaltia per l'Hospital Vall d'Hebron.

Així doncs, durant la jornada, es va celebrar una Passejada solidària per Collserola i una Masterclass de Ball, Spinning o BodyPump, una Xerrada de conscienciació sobre l'ELA, una Botifarrada popular i un Gran sorteig benèfic. A més, tots els socis van poder utilitzar les pistes del club fent un donatiu i va haver un partit d'exhibició de tenis amb la participació d'Àlex Corretja, Marc López, Pedro Cachín i Juan Lizarriturry.

Amb tot, des de l'organització mantenen oberta la Pista 0 per poder fer donatius fins al pròxim divendres 30 de setembre, uns donatius que es destinaran a l'Hospital Vall d'Hebron per investigar l'ELA.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem