El CTN Sant Cugat, plata i bronze en l'estatal de veterans per equips

Els equips +50 i +65 del Club Tennis Natació Sant Cugat van pujar en el podi en el Campionat d'Espanya de Tennis per Equips Veterans

El Club Tennis Natació Sant Cugat està d'enhorabona, i és que els seus equips femenins +50 i +65 van assolir una medalla de plata i una de bronze respectivament, en el Campionat d'Espanya de Tennis per Equips Veterans, un campionat que es va disputar a Capdepera (Mallorca) entre el 4 i 11 de setembre. Amb això, 2 dels 5 equips del club santcugatenc que van participar van aconseguir pujar en el podi.

En el cas de l'equip +50, les santcugatenques eliminaven en els quarts de final al CT Manacor per 4 a 1, cap de sèrie número 3 de la competició. Ja en les semifinals, s'imposaven a l'RC Polo, cap de sèrie número 2, per 4 a 1, assolint així bitllet a la final. En la lluita per l'or, però, les tenistes locals es conformaven amb la plata, després de caure 3 a 2 vers l'RCT Barcelona 1899.

Pel que fa al conjunt +65 del CTN Sant Cugat, l'equip es veia superat en les semifinals vers l'RC Polo, per un resultat de 3 a 0. No obstant això, les santcugatenques es refeien del cop i s'adjudicaven la 3a posició, després de guanyar 2 a 0 al Club Egara.

Finalment, el CTN Sant Cugat va participar amb 3 altres equips en el Campionat d'Espanya de Tennis per Equips Veterans: el +40, que va acabar en la 5a posició, el +55, que va finalitzar en la 4a posició, i el +70, que va acabar sent 6è.