Cuga, la mascota oficial de la Copa Intercontinental de Futbol 7 per a persones amb lesió cerebral

El dibuix guanyador sobre el qual s’ha dissenyat la mascota és de Júlia Roosjen Teixidó, que estudia 6è de primària a l'escola Avenç

Júlia Roosjen Teixidó, autora del dibuix guanyador del concurs. FOTO: Amanda Bernal Júlia Roosjen Teixidó, autora del dibuix guanyador del concurs. FOTO: Amanda Bernal
Cuga és la mascota oficial de la Copa Intercontinental de Futbol 7 per a persones amb lesió cerebral. La presentació en societat s'ha fet aquest diumenge, 2 de juny, al migdia, a la plaça d'Octavià. Aquest acte ha comptat amb el suport dels Caparrots de Sant Cugat.

L'acte ha estat presidit, entre d'altres autoritats, per Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Daniel Laga, coordinador d'Esports de la Diputació de Barcelona, i Carles Muñoz, president del comitè organitzador del campionat i president de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC).

Un campionat de primera línia
Daniel Laga ha explicat als parlaments que "és un encert que aquesta competició es faci a Sant Cugat. Volem que us la feu vostra. És la competició més important que se celebra a Catalunya des dels Jocs Paralímpics de Barcelona 1992". Per la seva banda, Mercè Conesa ha assenyalat que "aquesta mascota representa molt bé el que és Sant Cugat. És una formiga treballadora i que li agrada fer-ho en equip".

Júlia Roosjen guanya el concurs de la mascota
La mascota Cuga ha sorgit d’un concurs de dibuix en el que hi han participat 108 nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles L’Olivera, Catalunya, Avenç i Àgora de Sant Cugat. El dibuix guanyador sobre el qual s’ha dissenyat la mascota i que l'ha escollit un jurat format per l’organització és de Júlia Roosjen Teixidó, que cursa 6è de primària a l'escola Avenç. S’ha elaborat un ninot (de mida humana) per representar-la i, a més, també s’elaboraran uns peluixos amb la seva forma com a part del merchandising del campionat.

Del 27 de juliol al 10 d’agost, a Sant Cugat
La Copa Intercontinental de Futbol 7, un destacat esdeveniment esportiu i social que es disputa per primera vegada a l’Estat espanyol, se celebrarà del 27 de juliol al 10 d’agost a Sant Cugat i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat. Aquesta competició, comparable a un Campionat del Món, és classificatòria per al Mundial d’aquesta modalitat que tindrà lloc l’any 2015. Comptarà amb la participació de 16 seleccions nacionals, amb uns 320 futbolistes i tècnics esportius. El futbolista del Futbol Club Barcelona Xavi Hernández apadrina aquest esdeveniment com a ambaixador de l’Obra Social “la Caixa”.

L'organització
La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) és l’entitat encarregada, per delegació de la Federació Internacional Cerebral Palsy International Sports and Recreation Association (CPISRA), i conjuntament amb la federació espanyola, d’organitzar aquest esdeveniment internacional. El TOT Sant Cugat i el Diari de Sant Cugat són mitjans oficials de la Copa Intercontinental de Futbol 7.

 
Comentaris

Destaquem