Cugat.cat lliura divendres els 17ns Premis Esport en Marxa

La Nit de l'Esport de Sant Cugat se celebrarà al CAR de Sant Cugat, a partir de les 19.30 hores. Es distingiran als millors esportistes, equips, entrenadors, directius i clubs de Sant Cugat de la temporada 2012-2013

El grup multimèdia municipal Cugat.cat lliura aquest divendres, 29 de novembre, els Premis Esport en Marxa, que enguany celebren la seva dissetena edició. L'acte se celebrarà al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, a partir de les 19.30 hores, i comptarà amb l’actuació del grup santcugatenc de hip-hop The Basement Crew. Els nou premis que es donaran són: millor esportista de l'any, millor equip sènior, millor equip júnior, millor entrenador/a, millor direcció esportiva, millor promoció de la base, millor projecció social, millor projecció exterior i premi a tota una trajectòria. Els guanyadors d'aquesta edició es van decidir el passat 4 de novembre, entre una vuitantena de propostes.

Reconeixement
Els Premis Esport en Marxa tenen com a objectiu reconèixer els èxits esportius d'esportistes, equips, entrenadors, directius i clubs de Sant Cugat, durant la temporada 2012-2013.

Segons Cugat.cat, la Nit de l'Esport de Sant Cugat comptarà amb unes 200 persones i la presència, entre d'altres, de Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Ivan Tibau, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, i Joan Fontserè, director del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

Qui forma part del jurat?
El jurat dels Premis Esport en Marxa està format per Carme Reverte, cap d'Esports de Cugat.cat; Joan Garcia, redactor i editor d'Esports de Cugat.cat; Xavier Tizón, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Joan Salabert, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat; Xavier Requeno, gerent de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET); Albert Mendoza, cap de Relacions Institucionals del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, i Àlex López Puig, subdirector i cap d'Esports del Diari de Sant Cugat.

Les entitats que col·laboren en aquests Premis Esport en Marxa són l'Ajuntament, el CAR, el Diari de Sant Cugat i l'Escola d'Art i Disseny. Freixenet n'és el patrocinador.

 
Comentaris

Destaquem