Dani José serà l'entrenador del primer equip masculí de la UESC

Després de la decisió de Cesc Senpau de no renovar amb l'equip, l'actual director tècnic del club i entrenador del femení junior Snatt's Sant Adrià dirigirà l'equip santcugatenc

El sènior masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ja té relleu a Cesc Senpau, entrenador que ha estat dues temporades i mitja al capdavant del primer equip. La persona en qüestió serà Dani José, qui actualment era director tècnic del club santcugatenc i entrenava al junior femení del Snatt's Sant Adrià.


El club compta amb dues importants baixes per la temporada vinent: el base titular de l'equip, Jordi Costa, i Robert Cosialls, referent indiscutible dels vermell-i-negres. És per això que el nou tècnic apunta: "És un repte que encaro amb molta il·lusió. Dilluns 28 de maig vam fer el primer entrenament i ara l'objectiu és reformar l'equip". 


En el primer entrenament hi van ser presents quasi una vintena de jugadors, procedents dels dos equips sèniors del club. "En uns dies tancarem l'equip i de cara a l'agost definirem els verdaders objectius de la temporada vinent". 


El nou entrenador és conscient de la responsabilitat d'assumir un club, que amb el darrer tècnic ha estat a les portes d'aconseguir l'ascens dues temporades consecutives. És per això que Dani José afirma que tampoc renunciaran a lluita per l'ascens la temporada vinent.


Dani José ha arribat al primer equip després d'una sèrie de circumstàncies. Per una banda, la renúncia de Cesc Senpau com a entrenador una temporada més, i per l'altra, la declinació d'Òscar Gallifa d'agafar el càrrec. "Amb aquestes circumstàncies, i tenint en compta que jo ara estava sense equip, m'ha semblat una bona decisió posar-me al capdavant del primer equip del sènior".


El tècnic té a les seves espatlles una llarga trajectòria i palmarès immaculat. Amb el darrer equip que va entrenar, el junior femení del Snatt's Sant Adrià, ha aconseguit cinc campionats de Catalunya i tres nacionals, un d'ells aconseguit aquest últim mes de maig.

 
Comentaris

Destaquem