Dani Ripol i Albert Casorrán, entrenadors del Club de Rugby Sant Cugat la temporada vinent

Ambdós sèniors comencen a planificar la temporada vinent a la categoria de plata i mentre que Albert Casorrán dirigirà per 3r any al femení, Dani Ripol s'incorporarà com a tècnic del masculí

El Club de Rugby Sant Cugat està començant la planificació de la temporada vinent dels 2 primers equips, després que la Federació Espanyola de Rugby donés per finalitzades totes les competicions. Amb això, els blau-i-negres han anunciat la renovació d'Albert Casorrán al capdavant el femení, després de classificar-se pels ply-off d'ascens a la Divisió d'Honor, i la incorporació de Dani Ripol al masculí, després que Manu Cantelli notifiqués que no continuaria amb els blau-i-negres.

El masculí va iniciar la temporada amb Lewis Williams al capdavant de la banqueta, per segona temporada consecutiva. No obstant això, el neozelandès va marxar a mitjans de temporada per dirigir al New Brighton Rugby Fotball Club de Christchurch de Nova Zelanda. El seu paper el va assumir Manu Cantelli qui finalment no podrà continuar amb el sènior masculí per motius personals.

És per això que el CR Sant Cugat ha decidit que Dani Ripol, fins ara dins el cos tècnic del primer equip, agafi els regnes del conjunt masculí. Així explica Emilio Gutiérrez, president dels blau-i-negres, la incorporació de Dani Ripol: "Se'ns presenta una temporada incerta i complicada, així que hem volgut fer una aposta per la gent de casa, per potenciar un projecte a mig termini".

La idea del club santcugatenc és "consolidar el grup de joves del club i donar continuïtat als jugadors de la planter perquè arribin al primer equip i que millor que amb gent de casa, amb una gran formació en el món del rugbi", afegeix Gutiérrez.

El conjunt masculí va finalitzar la temporada en la 7a posició del grup B de la Divisió d'Honor B, quan només restava 1 jornada per acabar la competició. Així doncs, tot i el mal inici dels blau-i-negres, 1 victòria en les primeres 9 jornades, els santcugatencs aconseguien encadenar una ratxa de bons resultats i consolidar-se a la part estable de la classificació.

 

Temporades històriques del femení

Per la seva banda, Albert Casorrán continuarà 1 temporada més amb el sènior femení, després que els resultats d'aquests 2 últims anys l'avalin. "Albert Casorrán continuarà al timó de l'equip, després que el conjunt hagi demostrat una gran progressió. Des del club, donarem tot el suport perquè arribin el més lluny possible".

Amb això, el santcugatenc Albert Casorrán explica que seguiran treballant amb l'evolució de l'equip: "Volem reforçar la nostra manera de treballar per anar progressant any rere any, ja que la nostra progressió va més enllà dels números. Des del primer moment, l'equip tècnic va ser clar amb els objectius i el compromís, i elles van respondre molt positivament. A més, quan els resultats surten, augmenta la credibilitat i la motivació".

Amb tot, les santcugatenques han assolit 2 subcampionats catalans, l'ascens a la Divisió d'Honor B i la classificació pels play-off a la màxima categoria estatal en aquestes darreres 2 temporades, totes elles fites històriques fins aleshores no aconseguides. "Hem aconseguit ser un equip amb identitat i personalitat" sentència Albert Casorrán.

 
Comentaris

Destaquem