Darrers dies per inscriure's a la 16a Transfronterera Cap del Rec

La caminada comptarà amb dos recorreguts (49 km i 30 km) i recorre paratges d'Andorra i Catalunya

La Transfronterera Cap del Rec - Memorial Narcís Castanyer arriba a la seva 16a edició, el dissabte 17 de juny, una caminada organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat i que transcorrerà entre Cerdanya i Andorra, formant part del Circuit Català de Caminades de Resistència. Com en les edicions anteriors, es podrà disputar en dos recorreguts i continuarà fent homenatge a Narcís Castanyer, expresident de l'entitat santcugatenca que va morir l'any 2014.

Les inscripcions per participar en aquesta 16a edició encara romanen obertes i es poden fer tant en la marxa curta (de 49 km) com en la llarga (de 30 km). De moment, hi ha 330 persones inscrites i el darrer dia per apuntar-se a la Transfronterera Cap del Rec és el dimecres 14 de juny.

La Transfronterera Cap del Rec, del Muntanyenc Sant Cugat, recorre paratges d'Andorra i Catalunya. FOTO: Cedida

La Transfronterera Cap del Rec, del Muntanyenc Sant Cugat, recorre paratges d'Andorra i Catalunya. FOTO: Cedida


El recorregut llarg serà de 49 quilòmetres i comptarà amb un desnivell de 2.500 metres, tenint sortida i meta al Cap del Rec i passant per Can Jan de la Closa, Prat de la Xuïxa, Refugi de l'Illa, Font de la Closa, el Refugi de la Perafita i els Estanys de la Pera. D'altra banda, el recorregut curt serà de 30 quilòmetres i finalitzarà a la Font de la Closa. Hi haurà un servei d'autocar per als participants de la caminada de 30 km, que els retornarà a refugi del Cap del Rec. "És una caminada exigent i cal tenir una bona condició física, perquè la caminada pot durar entre 10 i 14 hores i té un desnivell acumulat de 5.000 metres" ha explicat el director de la caminada, Cesc Mullerat.

D'altra banda, com cada any, es manté el concurs de fotografia, un concurs que sempre ha tingut molt bona acollida entre els participants. "És la caminada més alpina i més pirinenca de les que formen part del Circuit Català de Caminades de Resistència, així que és molt recomanable per a tots aquells que els agradi el Pirineu. Té paisatges espectaculars i té 2 colls, que la fan un gran repte" ha afegit Mullerat.

Amb tot, el director de la cursa es mostra optimista amb aquesta 16a edició de la Transfronterera Cap del Rec: "Volem que s'apunti molta gent i sobretot que tots els participants gaudeixin. Esperen no tenir cap incidència i que tot vagi sobre rodes".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem