David Adrià: Els reptes, la passió d’un pilot constant

El pilot de motociclisme d’enduro de les Planes treballa per participar, per primera vegada, al Dakar, al gener del 2017

David Adrià, de 25 anys, es prepara a consciència per córrer, per primera vegada, el Dakar, a principis de gener del 2017, sempre i quan trobi un patrocinador que aposti per l’esperit guanyador d’aquest pilot de motociclisme d’enduro. “Si vaig al Dakar, seré el pilot més jove que hi participa, i em fixaré l’objectiu de ser el millor debutant”. El de les Planes posa passió en tot allò que fa, i quan es marca un objectiu no para fins que l’aconsegueix. “M’agrada marcar-me reptes, i no paro fins que els aconsegueixo”, assegura.

Deixa enrrera tres anys de lesions

Després de tres anys patint diferents lesions importants, Adrià torna a la càrrega, i ho fa amb l’equip Honda Impala. Des de finals de setembre que treballa dia i nit per tornar a aconseguir èxits esportius. La primera competició en què participarà aquest 2016 és en la primera prova del Campionat d’Espanya Cros Country, a Guadalajara, el 20 i 21 de febrer.

El motociclisme, "la meva vida"

Entre el seu currículum esportiu destaca un Campionat del Món Júnior de Baja, el 2011, i un Campionat d’Espanya d’Enduro Júnior, el 2010. El seu pare li va regalar una moto als 3 anys, i des de llavors ja no s’ha separat del motociclisme. “És la meva vida”, afirma.

El santcugatenc reconeix que, si segueix corrent, és gràcies a cinc persones del seu entorn. Són Marta Pesado (la seva parella), Albert Casorrán (psicòleg esportiu), els germans Sebastián, Andrés (preparador físic) i Guille (mànager) i Maria Nualart (fotògrafa). “Els dono les gràcies per tot el que m’estan ajudant. Si no fos per ells, no estaria corrent”. David Adriá té una empresa de retolació esportiva.

En clau personal:

-Com es defineix? Alegre i molt amic dels meus amics.

-Una virtut. Sóc molt tossut.

-Un defecte. Ser massa tossut.

-Un color. El vermell.

-Un repte. Guanyar el Dakar.

-Una il·lusió. Tenir una bona família.

-Un lema. Rendir-se, mai! Tot és possible.

-Un heroi. Lance Armstrong.

-Un esport. El ciclisme.

-Un país. Califòrnia (Estats Units).

-Un viatge. Colòmbia.

-Quina és la música que més li agrada? Alejandro Sanz.

-Un llibre. Lance Armstrong.

-Una pel·lícula. Rocky.

-Un menjar. Pasta.

 
Comentaris

Destaquem