David López ja és oficialment jugador del Nàpols italià

El RCD Espanyol traspassa el jugador santcugatenc al conjunt italià, on jugarà les pròximes cinc temporades

David López, santcugatenc del RCD Espanyol. FOTO: Artur Ribera David López, santcugatenc del RCD Espanyol. FOTO: Artur Ribera
El futbolista de Sant Cugat, David López, que fins al moment militava al primer equip de futbol del RCD Espanyol, ha estat traspassat al Nàpols de la Serie A. Les negociacions entre ambdós clubs han arribat finalment a bon port aquest dissabte, 30 de setembre, després d'una llarga setmana de negociacions, i el jugador ha estat finalment traspassat al conjunt italià a canvi d'uns 5 milions d'euros, més un en variables. El jugador ja ha signat el seu nou contracte amb el Nàpols, amb el qual estarà vinculat els pròxims cinc anys.

L'Espanyol va confirmar el dissabte, 30 de juliol, a través de la seva pàgina web, un principi d'acord amb el Nàpols pel traspàs del jugador. Després de passar la pertinent revisió mèdica, aquest diumenge, 31 d'agost, el conjunt italià ha oficialitzat el traspàs del migcampista. López ha assenyalat estar "molt feliç de ser al Nàpols, un equip important amb un públic maravellós".

David López, l'únic jugador santcugatenc que jugava a la Primera Divisió espanyola, es trobarà a la Serie A amb un altre jugador santcugatenc, Álex Rodríguez, que juga a l'AC Cesena.

 
Comentaris

Destaquem