David López no entrenarà el Club Handbol Sant Cugat la pròxima temporada

El tècnic del primer equip masculí ha explicat que "marxo per qüestions esportives. Busco un projecte esportiu diferent, amb més poder de decisió sobre el primer equip"

L'entrenador del primer equip masculí del Club Handbol Sant Cugat, David López Lupus, no seguirà dirigint aquest conjunt la pròxima temporada 2018-2019. El tècnic de Sant Cugat, que podria fitxar per l'Handbol Sant Vicenç, també equip de Primera Estatal, ho va comunicar a la plantilla el passat dilluns 16 d'abril. Per a López, ha estat una decisió "molt dura i gens fàcil de prendre. Marxo per qüestions esportives. Busco un projecte esportiu diferent, amb més poder de decisió sobre el primer equip. Necessitava un canvi". López també ha assenyalat que "tinc una molt bona relació amb els jugadors".

El president del Club Handbol Sant Cugat, Miquel Catarineu, ha assenyalat que, amb la marxa de López, "es tanca una etapa, una etapa profitosa. Si López marxa no és perquè nosaltres no tinguem un projecte esportiu, que el tenim i consolidat, marxa per buscar un altra tipus de projecte esportiu que el nostre".

Falten dues jornades de lliga

Aquesta ha estat la segona temporada que López ha dirigit el sènior masculí. Abans va entrenar el juvenil A del club. Quan falten 2 jornades perquè acabi el campionat, el CH Sant Cugat ocupa la desena posició de 16 equips, mentre que la temporada passada, la 2017-2018, els santcugatencs van acabar vuitens de 16 equips. Un cop acabi la lliga, l'equip jugarà la Copa Catalana.

En la 28a i antepenúltima jornada de lliga de Primera Estatal, el CH Sant Cugat ha superat (29-23) l'Handbol Sant Vicenç, probablement el pròxim equip que entrenarà David López Lupus.

També cal recordar que David López Lupus, de 34 anys, ha estat, com a seleccionador català juvenil, campió d'Espanya de Seleccions Territorials, aquest 2018.

 
Comentaris

Destaquem