David López seguirà al RCD Espanyol fins al 2023

El central santcugatenc amplia el contracte amb el club blanc-i-blau, després de dies de negociacions, i la seva clàusula augmenta a 50 milions

El santcugatenc David López, renova amb el Reial Club Deportiu Espanyol per 5 anys més. El central de 28 anys va mostrar clarament la seva voluntat de continuar amb l'equip blanc-i-blau. No obstant això, la promesa no complida dels exrectors d'augmentar substancialment la seva fitxa era un dels punts que no permetia tancar les negociacions.


Abans de la renovació, el tercer capità del conjunt de Barcelona tenia un contracte per sota de companys seus que no estaven al seu nivell ni esportivament ni com a peça fonamental del vestuari. Amb això, David López amplia el seu contracte de 2020 a 2023.


A més, el central santcugatenc disposava de diferents ofertes sobre la taula. Primer va ser el Real Betis Balompié l'equip que s'interessava pel de Sant Cugat i posteriorment, per partida doble, el Fulham Football Club, equip anglès que va oferir 9 i 12 milions pel fitxatge del jugador.


Trajectòria del jugador


El santcugatenc va estar format al planter del RCD Espanyol. Després de 3 anys jugant al filial de l'equip blanc-i-blau, entre el 2008 i el 2011, el central va estar cedit primer al Terrassa Futbol Club i posteriorment al Club Deportivo Leganés i a la Sociedad Deportiva Huesca


La temporada 2013/2014 va retornar al conjunt que l'havia vist créixer, jugant tota la temporada amb l'equip, fet que el va permetre fitxa per la Società Sportiva Calcio Napoli, equip italià. Després de dues temporades jugant a la Sèrie A, el jugador va retornar el 2016 al RCD Espanyol, equip amb el qual en les darreres temporades ha disputat quasi tots els minuts possibles.

 
Comentaris

Destaquem