David Yepes se sent "dolgut i sorprès amb l'acomiadament del PHC Sant Cugat"

El jugador ofensiu és una de les baixes del club santcugatenc, juntament amb Pol Claramunt, David Toda i Gerard Peris

El Patí Hoquei Club Sant Cugat va anunciar que no comptava amb David Yepes de cara la temporada vinent, una decisió que va sorprendre l'afició i al propi Yepes, i és que d'ençà que va retornar al club vermell-i-negre el 2011, el jugador ha estat un dels pilars del conjunt masculí. No obstant això, Joan Carles Vadillo, tècnic de l'equip santcugatenc, va comentar al jugador que no el tenia present de cara el projecte esportiu de la temporada vinent.

David Yepes va arribar al PHC Sant Cugat l'any 2006 i després de 2 anys, va marxar al planter del FC Barcelona. Tanmateix, el 2011, el jugador de Ripollet va retornar al club vermell-i-negre i durant 10 temporades, ha estat un dels referents de l'equip. "Vaig rebre una trucada de Joan Carles Vadillo en la qual em va notificar que no comptava amb mi. No m'ho esperava de cap manera i crec que no són les formes d'acomiadar-se d'un jugador, però ara toca acceptar-ho".

A més, Yepes es mostra contrariat amb l'explicació que se li ha donat: "Mai he tingut cap problema amb els companys i encara que tinguem maneres diferents d'entendre l'hoquei el Vadillo i jo, no m'esperava aquesta decisió. Sempre he renunciat a totes les ofertes que m'han arribat per quedar-me al club".

Tot i això, el jugador es mostra optimista amb el futur. "És veritat que han estat unes setmanes difícils, no obstant això, quan una porta es tanca, s'obren moltes més. Així que espero poder formar part d'un projecte on em pugui sentir igual d'important que m'he sentit al PHC Sant Cugat".

D'altra banda, Joan Carles Vadillo ha comentat al TOT Sant Cugat que de moment no vol parlar del tema, tot i que ha confirmat que es tracta d'una decisió esportiva. A més, des del club, han volgut assenyalar que David Yepes "ha estat un referent en el club i un pilar de l'ascens a l'OK Lliga, però ha sigut una decisió esportiva del tècnic" tal com ha assenyalat Raimon Casas, president del PHC Sant Cugat.

 


Finalment, Pol Claramunt abandona l'equip per motius personals, David Toda decideix marxar del PHC Sant Cugat per evitar els continus desplaçaments des de Riudoms (Tarragona) i Gerard Peris buscarà sort a un altre equip.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem