De Greef guanya el Futures BTT Tennis Academy - Trofeu Internacional Vila de Valldoreix

El belga supera a la final a l'espanyol Juan Manuel Arauzo-Martínez en dos sets, 7-6 (2) i 6-2

Arthur De Greef ha estat finalment el vencedor del Futures BTT Tennis Academy - Trofeu Internacional Vila de Valldoreix que s'ha disputat aquesta darrera setmana al Club Esportiu Valldoreix. El número 314 del rànquing ATP i cap de sèrie número 4, ha vençut, aquest diumenge 18 de maig, a la final, a l'espanyol Juan Manuel Arauzo-Martínez [8], 7-6 (2) i 6-2. El jugador belga ha estat el més consistent dels jugadors del quadre final del torneig. A les semifinals De Greef va guanyar a Marcelo Zorman, que va abandonar el partit per lesió, i Arauzo-Martínez va superar a José Checa-Calvo.

Segons el director del torneig, Albert Riba, "el nivell del torneig ha estat alt, malgrat que finalment no va poder participar el cap de sèrie número 1 i jugador de l'acadèmia Steven Diez. S'han disputat partits molt interessants, donat que no hi havia un clar guanyador". Riba també ha parlat  sobre el futur d'aquesta competició: "Com a club i BTT ens agradaria poder seguir organitzant-lo. Si mantenim els ajuts de l'Ajuntament i l'EMD i dels patrocionadors, intentarem seguir". Aquesta ha estat la vuitena edició del torneig.

El dobles, per a la parella japonesa
Soichiro Moritani i Takashi Saito han guanyat a la competició de dobles, després de superar a la parella formada pel veneçolà Jordi Muñoz-Abreu i l'holandés Mark Veervoort. El resultat final ha estat de 1-6, 6-4 [10-6]

10.000 dòlars en premis i punts ATP
Aquest campionat de tennis en categoria masculina (individuals i dobles) forma part del circuit de la Federació Internacional de Tennis (ITF), que dóna punts pel rànquing ATP i que reparteix 10.000 dòlars en premis en metàl·lic. Es tracta d'un torneig en el que hi participen joves tennistes que busquen fer el salt al tennis professional.