Debut de Roger Adrià en la prova en ruta sub-23 en el mundial de ciclisme

El de Sant Cugat assoleix una 47a posició en el seu debut en el mundial a Àustria, tot i estar durant tota la carrera amb el grup capdavanter, en una prova que finalment va guanyar Marc Hirschi

El ciclista santcugatenc Roger Adrià va participar per primera vegada en el mundial de ciclisme, disputat a Innsbruck, en la prova en ruta sub-23. D'aproximadament 180 ciclistes que la van disputar, Roger Adrià va finalitzar en la 47a posició, a 8 minuts i 35 segons del primer, el suís Marc Hirschi.

En la carrera de 180 quilòmetres, el ciclista va aguantar amb el grup principal quasi tota la carrera. Tanmateix, en els darrers 10 km, el cansament va poder amb ell i va acabar cedint posicions. "Són carreres molt llargues i després de tant esforç, el cansament va ser superior a mi", comenta el ciclista santcugatenc.

No obstant això, Roger Adrià es mostra cofoi amb la seva primera participació en el mundial: "Ha estat una experiència molt bona. Ha sigut un afegit pel meu futur poder estar aquí. Anava sense cap objectiu classificatori, simplement volia aprendre el màxim per a futures carreres".

Amb la participació en el mundial, el ciclista tanca la temporada amb una 2a posició en el Campionat d'Espanya. A més, aquesta temporada ha participat en el Giro d'Itàlia, assolint una 30a posició, quedant entre els 10 primers en alguna etapa.