Debut amb sorpresa del PHC Sant Cugat que tomba al CP Voltregà

Les vermell-i-negres han guanyat el primer partit de lliga davant el CP Voltregà, conjunt que suma més títols de l'OK Lliga Femenina

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení s'ha adjudicat el primer triomf de la temporada, el dissabte 26 de setembre, per 3 a 2 davant un dels candidats a endur-se l'OK Lliga Femenina: el CP Voltregà. Amb això, 2 dianes d'Alba Ambrós i 1 d'Andrea Massons han permès al conjunt dirigit per Beto Borregán sumar els primers 3 punts de la temporada en la jornada inaugural de la competició.

Les santcugatenques han jugat uns primers 15 minuts excel·lents, amb molta circulació i domini de la pilota i buscant contínuament la porteria rival, arribant a avançar-se 2 a 0 en el marcador, tot i que el CP Voltregà ha retallat distàncies abans de la mitja part.

En la 2a part, el PHC Sant Cugat ha aconseguit ampliar la distància, no obstant això, una diana de llançament directe del CP Voltregà, quan faltaven 5 minuts per finalitzar l'enfrontament, ha fet patir al conjunt vermell-i-negre, que amb una gran tasca defensiva, ha aconseguit sumar els 3 punts.

Així ho ha analitzat Beto Borregán, tècnic de les santcugatenques: "Aquests partits l'any passat ens acabaven empatant per A o per B. No obstant això, avui hem sabut aguantar l'envestida final de les rivals. Crec que hem fet un partit molt bo, els 15 primers minuts del qual han estat impecables. És veritat que a la 2a part hem baixat una mica físicament, però en general ha estat un enfrontament molt complet en atac i defensa".

Primera part excel·lent del PHC Sant Cugat

En la primera part, el PHC Sant Cugat ha sortit amb les idees clares i ha demostrat les bones sensacions generades durant la pretemporada, ja que en els primers minuts de joc ha disposat de diferents xuts a la porteria rival. En aquests primers minuts, Andrea Massons s'ha mostrat impecable i ha generat moltes ocasions de joc per a les santcugatenques. Fruit d'això ha arribat el primer gol de l'enfrontament, després que Massons recuperés un rebuig de la portera rival i anotés amb potència, després de voreja la porteria.

Amb el gol, les jugadores de Beto Borregán no s'han arrugat i han seguit buscant la porteria del CP Voltregà, disposant inclús d'un penal per ampliar distàncies. No obstant això, l'arquera rival ha tret molt bé amb els peus el potent llançament de Txell Gimno. El PHC Sant Cugat s'ha mostrat còmode sobre el terreny de joc i ha continuat buscant la porteria rival, sobretot amb llançaments de Massons i Gimeno, però en tot moment s'han trobat una portera molt ben col·locada sota pals. Per la seva banda, Cristina Elié s'ha mostrat molt precisa en les poques arribades de les santhipolenques.

Amb el pas del temps, el conjunt rival ha començat a trobar més forats en la defensa santcugatenca i Elié ha hagut de treure una bona mà per evitar l'empat, una mà que ha generat una contra ràpida del PHC Sant Cugat, que Alba Ambrós ha aprofitat per anotar el 2 a 0 en una jugada ràpida i amb un xut potent en el minut 1.

En els darrers minuts de la 1a part, el CP Voltregà ha insistit més en la porteria defensada per Cristina Elié, qui ha demostrat el seu nivell sota els pals. Tanmateix, diferents pèrdues del PHC Sant Cugat han generat diverses jugades clares de les santhipolenques, que finalment han aconseguit anotar una diana gràcies a un 2 contra 1, molt ben jugat i imparable per a Elié, quan restaven 2 minuts per marxar al descans.

Gran solidesa defensiva per mantenir l'avantatge

En la reapresa, les santcugatenques han patit una mica els desgast físic de la primera part i han hagut de fer un gran treball per mantenir l'avantatge en l'electrònic, tot i que Andrea Massons ha estat molt participativa en els primers minuts del segon temps.

A poc a poc el CP Voltregà ha començat a acostar-se a la porteria de les santcugatenques, i mentre que primer el pòster evitava el gol, posteriorment eren les estirades de Cristina Elié. No obstant això, i quan pitjor ho estava passant l'equip, Alba Ambrós ha anotat el 3 del PHC Sant Cugat, el segon en la seva compta particular, a partir d'un llançament de falta directa, quan restaven 11 minuts pel xiulet final.

Amb el gol, el CP Voltregà s'ha llançat a l'atac i fruit d'això, ha aconseguit un penal, un penal que ha refusat amb molta habilitat Cristina Elié. A més, el PHC Sant Cugat ha disposat d'un nou llançament directe, no obstant això, en aquesta ocasió Ambrós no l'ha pogut materialitzar.

Les santhipolenques han seguit pressionant i, en una pèrdua santcugatenca, han aconseguit anotar el 3 a 2, després que la davantera del CP Voltregà empenyés dins la xarxa un refús d'Elié, qui havia evitat primer un 1 contra 1, en el minut 20 de la 2a part.

En els darrers 5 minuts, les vermell-i-negres han rebut un atac constant del CP Voltregà, qui ha disposat inclús d'un llançament directe quan restaven poc més d'1 minut. Tanmateix, Elié ha estat capitalina i ha rebutjat, en 2 temps, l'ocasió del conjunt rival.

Amb tot, 3 punts vitals per al PHC Sant Cugat davant un dels candidats a aixecar l'OK Lliga Femenina. El pròxim repte de les santcugatenques serà vers l'Igualada Femení HCP, de nou a la ZEM Rambla del Celler, el pròxim dissabte 3 d'octubre a partir de les 18:15 hores.