Debut amb victòria del CR Sant Cugat a domicili vers l'RC L'Hospitalet

El conjunt blau-i-negre va guanyar 15 a 20 en el primer partit de la Divisió d'Honor B, gràcies a una 1a part majestuosa dels santcugatencs

El conjunt masculí del Club de Rugby Sant Cugat va iniciar, el dissabte 24 d'octubre, de la millor manera possible la Divisió d'Honor B, després de guanyar 15 a 20 davant de l'RC L'Hospitalet. Els santcugatencs van quallar una primera part excelsa que els va permetre aguantar el resultat en la reapresa.

Amb això, un assaig de Facundo Romano obria el marcador per als blau-i-negres en la 1a part, amb posterior transformació de Joan Ros. A més, els santcugatencs seguien jugant amb comoditat, i fruit d'això arribava un altre assaig de Josep Farrés, amb l'encert de nou de Joan Ros en el seu llançament entre pals, jugador encarregat de transformar també un xut de càstig i avantatja als visitants 0 a 14.

No obstant això, i abans del pas pels marcadors, el conjunt local va aconseguir reduir distàncies i col·locar-se 7 a 17. Ja en la reapresa, el CR Sant Cugat només va haver de defensar el marcador i certificar la 1a victòria de la temporada, una victòria clau davant un dels equips puntals de la categoria.

Per a Dani Ripol, tècnic del CR Sant Cugat: "Durant l'enfrontament, hem tingut sensacions molt bones. A més, hem plasmat la idea que volem transmetre a l'equip, amb molta verticalitat i velocitat. La veritat, crec que hem sortit molt incisius i els hem sorprès, i això ha fet que juguessin molt nerviosos ells".

Amb tot, els santcugatencs sumen els primers 4 punts de la temporada i debutaran com a locals, el dissabte 31 d'octubre, amb l'objectiu de seguir sumant en aquest nou periple. El rival, per això, encara està en l'aire, en funció de si el CP Les Abelles aconseguir fer el salt definitiu a la màxima categoria estatal.

 
 
Comentaris

Destaquem